۱۳۸۷ فروردین ۱۴, چهارشنبه

آدرس جدید آژانس خبری تفتان

آدرس جدید آژانس خبری تفتان

بسیاری از دوستان در بازدید از وبلاگ تفتان با مشکل مواجه بودند و با ارسال ایمیل از بنده خواستند آدرس تفتان را تغییر دهم به همین خاطر با مشاورت دوستان تصمیم گرفتیم فعالیت آژانس خبری تفتان را در بلاگ اسپات ادامه دهیم لذا دوستان جهت دریافت آخرین اخبار و تحلیلهای بلوچستان به آدرس زیر مراجعه نمایند:


www.taftan32.blogspot.com


.

اسلام با چه سرعتی در اروپا رشد می کند؟

اسلام با چه سرعتی در اروپا رشد می کند؟

با چه سرعتی اروپا مسلمان می شود؟ خیلی سریع....
تا آنجا که حتی مورخی مثل برنارد لویس(Bernard Lewis) که در سراسر زندگی پرافتخارش، بطور عجیبی واقعيتهای مسلمی از اسلام تندرو وتروریسم را غیر صادقانه دنبال کرده است به روزنامه آلمانی Die Welt forthrightly”" گفت:”اروپا در پايان این قرن مسلمان خواهد شد”.

فیلم فتنه نشانه شکست و زبونی غرب در برابر اسلام

فیلم فتنه نشانه شکست و زبونی غرب در برابر اسلام
اسلام با نور و معرفت ، عقل و دانش بر جهان تابید و کافران را در همه میادین با شکست مواجه کرد و همیشه کافران در برابر قوت استدلال و منطق اسلام زبون و خوار شده و به روشهای غیر عقلانی و اهانت آمیز روی آورده اند یهود که در برابر استدلال قران شکست خوردند به اشعار توهین آمیز متوسل شده تا شاید بتوانند شکست خود را جبران نمایند.
امروز فرزندان کعب اشرف یهودی در هلند که باز در برابر قدرت ایمان فرزندان معنوی و روحانی
پیامبر اسلام صلی الله علیه و سلم (فداه ابی و امی و اهلی و اولادی) با شکست مواجه شده اند و روزانه صدها جوان غربی به آغوش اسلام روی می آورند و اسلام با سرعتی بی نظیر در حال گسترش در غرب است می خواهند با منتشر کردن فیلمهای توهین آمیز و غیر منطقی شکست خود را جبران نمایند و در برابر برخی کعب زادگان بلوچ می خواهند به امثال آنها گل اهداء گردد و در برابر توهین به اشرف المخلوقات و سید الکونین از طرف جوانان مسلمان گل دریافت نمایند نه هرگز چنین نمی شود و پاسخ اهانت و فحاشی نزد ما گل نیست که گلوله است و تا اندازه امکان و توان در راه دفاع از عقیده و دین از خود مایه خواهیم گذاشت کعب زادگان بلوچ بدانند که بلوچستان جای اهانت به عقائد دینی نیست و به چنین افراد پستی در بلوچستان گل که نه البته بهترین گلوله ها اهدا می گردند.
مسلمان بلوچ

توضیح بیشتر در باره شهادت سه زن بلوچ



توضیح بیشتر در باره شهادت سه زن بلوچ
برخی از دوستان خواستند در مورد جنایت هولناک زاهدان بیشتر بدانند که به همین خاطر ما این جنایت هولناک را با تفصیل بیشتر بیان می داریم :
جریان به این صورت بوده است: که سه نفر زن از طایفه ریگی و شاخه نتوزهی دختران حسین صاحبخان ریگی نتوزهی که یکی مادر 8 بچه و دیگری مادر 4 بچه است بعد از عیادت مادرشان که در بیمارستان بوده از بیمارستان خارج و چون که از روستای دهپابید و اسکل اباد بوده اند و زاهدان را درست نمی دانسته اند سوار تاکسی شده و دیگر معلوم نیست که بعد چه اتفاقاتی افتاده .در ضمن کسی که از روستا آمده باشد و مادر 6 بچه و دیگری 4 بچه (البته یکی مجرد بوده) نباید چنان زیبایی داشته باشد که کسی برای نیت فساد آنها را دزدیده باشد در حالی که زاهدان پر از دخترایی هست که به همین نیت می ایند بیرون.اینجا فقط یک احتمال هست و ان اینکه اینها ریگی و نتو زهی بوده اند شاید چون مسیر را درست نمی دانسته اند و البته روستایی و ساده بوده اند خودشان را معرفی کرده اند که ما از روستا امده ایم و ریگی هستیم و طرف هم کثیفی از زابلی ها بوده و این ها را کشته است .
البته جنازه ها را در کنار چشمه گوربند خارج شهر پیدا کرده اند خانواده ایی برای نوروز بیرون رفته بوده و در دره ای هر سه جنازه را دیده که روی هم افتاده اند و یک پتوی سربازی رویشان انداخته شده. و البته سگها تکه پاره شان کرده بوده اند.و از لباسهایشان شناسایی شده اند.پزشک قانونی گفته که 34 روز قبل مرده اند.در ضمن اگر آن طرف مستقیم اینها را به طرف گوربند می برد بلاخره فریادی دستی تکان می دادند و کسی متوجه میشد چون جاده گوربند نسبتا شلوغ است این ها را در شهر به قتل رسانده اند و بعد جنازه ها را آنجا برده و انداخته اند.دو روز قبل در اسکل آباد دفن شان کرده اند داخل سه پلاستیک جنازه ها را آوردند خیلی درد اور بود خیلی بیگناه و زجر اور کشته شده اند.

خشم عناصر ضد دین از پرچم ملی بلوچستان

اقوام و ملل جهان به میراث ملی خود افتخار می ورزند اما عناصر دم بریده ضد دین از گذشته غنی و میراث ملی خود متنفرند چنانچه بعد از تظاهرات لندن که تظاهرکنندگان پرچم ملی و تاریخی بلوچستان را در دست داشتند این عناصر خشمگین شده و در وبلاگ جاسوس خودفروخته خسرو به تبلیغ علیه پرچم ملی و میراث بلوچستان پرداختند:


این پرچم تاریخی بلوچستان است که بر فراز قلات برافراشته بوده است.

http://pahraa.blogsky.com/

بلوچ پیداگ کتگ یا رب تو همت داتگ ات شر ات

وت واجهی

توضیح در مورد سرقت شعر بلوچستان


جناب آقای خسرو ملازهی
مسئول محترم سایت پهره
سلام و احتراماتم را بپذیرید. دیشب به سایت شما سری زدم و مطالب مختلفی را که در آن بود مرور کردم و امکان این پیش آمد که از شما گله ای دوستانه هم بکنم.
1) خسرو عزیز به بینید مردم عقل دارند و خیلی چیزها را میفهمند و در پیش خود قضاوت هم میکنند شما اگر خودتان خلافی در کارتان نیست باید مواظب نوشته های دیگرانی که از سایت شما استفاده میکنند هم باشید چون سایت شما الان عملا تبدیل بیک تهمتکده شده است. افراد معلوم الحالی با نام مستعار و با استفاده از سایت شما بنام آزادی بیان مرتبا دارند تهمت پراکنی کرده و سیمای سایت شما را بسیار زشت و نا مرغوب میکنند و این باعث میشود که شخصیت خود شما هم در دراز مدت در نظر مردم بلوچستان نامرغوب و غیر معتبر گردد چه خوب است مواظب باشید که چنین نشود.
2) از بنده خواسته بودید که در مورد شعر بلوچستان بلوچستان بلوچستان منم شرمنده در پیشت بلوچستان وضاحت کنم که آیا متعلق به بنده است و یا به چاکر سربازی نامی که آنرا در زرمبش بنام خود منتشر کرده است. برادر محترم این شعر را من در تاریخ 27/ 4/1993 میلادی در کراچی نوشته ام و در همان سالها که با نام مخفی کار میکردیم در نشریه " بلوچستان مظلوم" ارگان رسمی سازمان بلوچ متحد هم بدون نام به چاپ رساندیم تا مورد استفاده علاقه مندان بلوچستان قرار گیرد و این تنها شعر من نیست دهها شعر انقلابی دیگر به زبان بلوچی و فارسی دارم و در مجالس مختلف برای صدها نفر تا حالا خوانده ام و نوار هم شده است که بدست خیلی از مردم افتاده است. حالا این آقای چاکر سربازی کیست که شعر بنده را بنام خودش کرده و دو بند آخر را که معلوم است از کسی دیگر سرقت کرده و به آخر شعر بنده چسبانده است تا آنرا بنام خود کند و در جاهای دیگر شعر هم دستکاریهای مختصری کرده است و ریخت شعر را هم کلا بهم زده است خودش را حد اقل معرفی بفرماید تا ما هم با این شاعر انقلابی آشنا شویم. این دو بند شعر که آقای چاکر سربازی به آخر شعر بنده چسبانده است متعلق بمن نیست و همانی که من داده ام فقط متعلق به بنده است. اسم اصلی بنده همین است که مینویسم محمد آرمیان و آقای چاکر سربازی که مرتکب چنین کار نادرستی شده است چه خوب است خودش را معرفی بفرمایند چون هیچ ادعائی از ایشان با نام جعلی معتبر نخواهد بود. آن دو بند شعر که متعلق بمن نیست و هیچ هماهنگی با بقیه شعرهم ندارد اینست: " برخیز که آهنگ سفر باید کرد در صحنه عشق ترک سر باید کرد اکنون که بجز تو کسی با ما نیست مردانه ز موج خون گذر باید کرد ".
امیدوارم این توضیح کافی باشد و احتراماتم را باری دیگر بپذیرید
برادرتان محمد آرمیان
وت واجهی

خودت را در صف احرار کن

شعر از : محمد آرمیان

دل بدریا زن خودت را در صف احرارکن

ای بلوچ با همت مردانه اینک کار کن
تا به کی بی حسی آخر ملتت بیدار کن

سخت نادانی برادر حیله دشمن نمیدانی
چشم عقلت باز کن فتنه ها انظار کن

خامّشی و ترس و وحشت تا به کی
حال دیگر آه و واویلا و ناله زار کن

دشمن سفاک دارد می کند ریشه ترا
اینهمه سستی چرا اندیشه پیکار کن

کن رها خود را ز سستی کار کن
با ستیز و رزم دائم دشمنت بیزار کن

دین تو با سرزمینت تحت ظلم و در ستم
با کمی مردی و همت این ستم انکار کن

با تو ام، تو جوانی جانفشانی میتوانی
دل بدریا زن خودت را در صف احرارکن

م. الف . بلوچ
11/9/ 1994 میلادی - کراچی

۱۳۸۷ فروردین ۱۳, سه‌شنبه

نگرانی روسيه از موضع هسته ای رژیم تهران



سفير روسيه در سازمان ملل متحد تاکيد کرد متاسفانه در مذاکرات گروه پنج بعلاوه يک با رژیم تهران هنوز پيشرفتی حاصل نشده است.
چروکين در پايان رياست دوره ای روسيه در شورای امنيت در جمع خبرنگاران از تصمیم رژیم تهران مبنی بر عدم مذاکره با گروه پنج بعلاوه یک بشدت انتقاد کرد و گفت پيشرفت در مذاکرات گروه پنج بعلاوه يک و رژیم تهران منوط به همکاری این رژیم خواهد بود.
از سوی دیگر دفتر مطبوعاتی كاخ سفيد اعلام كرد رئيس جمهور آمريكا در يک ميزگرد مطبوعات خارجی گفته است دو كشور روسيه و آمريكا در رابطه با برنامه هسته ای رژيم تهران هم نظر هستند.
پرزیدنت بوش گفت ما معتقديم كه رژيم تهران نبايد برنامه غنی‌ سازی اورانیوم داشته باشد و از تلاشهای روسيه برای متقاعد كردن این رژیم حمايت می كنيم .
رئيس جمهور آمريكا افزود اين تلاشها در اين جهت است كه رژیم تهران نيازی به فراگيری غنی ‌سازی اورانیوم نداشته باشند، زيرا روسيه حاضر است اورانيوم غنی شده را برای سوخت نیروگاه هسته ای به رژیم تهران تحویل بدهد.
پرزیدنت بوش قرار است در سفر به اروپا با رئیس جمهور روسیه پیرامون بحران هسته ای رژیم تهران گفتگو کند.
آماده باش نیروهای آمریکایی در مرزهای ایران
سازمان اطلاعاتی روسیه از فعالیتهای غیرمنتظرۀ نیروهای مسلح ایالات متحدۀ آمریکا در مرزهای ایران خبر داده است. یک مقام عالیرتبۀ امنیتی روسیه گفت سازمانهای اطلاعاتی روسیه از تشدید تمرینات نظامی هوایی و زمینی ارتش آمریکا علیه رژیم تهران خبر داده اند.
به گزارش اینفورمیشن کلیرینگ هاوس به نقل از ریانووستی؛ وی در ادامه افزود؛ بر اساس اطلاعات بدست آمده پنتاگون هنوز در رابطه با زمان دقیق حملۀ نظامی علیه رژیم تهران تصمیمی نگرفته است.
وی گفت: پنتاگون خواهان جنگی است که با اندک هزینه ای، رژیم تهران را به زانو در آورد.
این منبع اطلاعاتی همچنین گفته است که حضور نظامی آمریکا در منطقه به سطحی مشابه به سال 2003 که به عراق حمله کرد، رسیده است.
ژنرال لئونید ایواشوف، نایب رئیس آکادمی علوم ژئوپلتیک،هفتۀ گذشته اظهار داشت که پنتاگون در نظر دارد تا در آینده ای نزدیک حملۀ هوایی گسترده ای را علیه زیر ساختارهای نظامی رژیم تهران آغاز کند.
برپایۀ این گزارش ناوگان جدید حامل نیروهای نظامی آمریکایی عازم خلیج فارس شده است.
ایالات متحدۀ آمریکا ناوگان یو اس اس جان استنیس [که متشکل از حدود 3200 ملوان، حدود 80 هواپيمای جنگی اعم از "اف ای 18" و جنگنده بمب افکن‌های "سوپر هورنت"،هشت کشتی-ناوچه پشتیبانی و 4 زیردریایی اتمی است.] و ناوگروه دوایت دی آیزنهاور[که متشکل از نزدیک به 5000 ملوان، 80 تا 90 جنگنده بمب افکن های ای اف 18؛سوپر هورنت و سی هریر به همراه 15 کشتی پشتیبانی، ناوچه و زیر دریایی اتمی اعم از 8 ناوچه سریع و تهاجی، همچنین سامانه پرتاب موشک های هدایت شونده کروز، دسترویر و رماج است.] در موقعیت منطقه خلیج فارس قرار دارند.
این گزارش می افزاید ایالات متحده آمریکا همچنین سامانه دفاع ضد موشکی پاتریوت را نیز به خلیج فارس فرستاده است.

«ميانجيگری ايران برای پايان دادن به درگيری ها در بصره»


يک نماينده مجلس ملی عراق می گويد: دولت و شبه نظاميان شيعه با ميانجی گيری ايران، و به ويژه يکی از فرماندهان سپاه پاسداران، به توافق بر سر آتش بس دست يافتند.
پس از چند روز درگيری شديد بين شبه نظاميان وابسته به مقتدی صدر و نيروهای ارتش عراق در بصره، وضعيت عادی به اين شهر جنوبی عراق باز می گردد.
در همین حال، نوری المالکی، نخست وزير عراق، عمليات نظامی عيله شبه نظاميان شيعه در بصره را يک «موفقيت» دانسته و اعلام کرده است که دولت در نظر دارد برای استقرار ثبات در جنوب کشور ده هزار سرباز بيشتر استخدام کند.
آقای مالکی همچنین به نيروهای نظامی اين کشور فرمان داد که برای برقراری امنيت در بندر بصره، در اسکله ها مستقر شوند.
به گفته مقامات عراقی، دو هيات از سوی بغداد برای مذاکره با مقامات جمهوری اسلامی ايران به تهران و قم رفته تا درباره نقشی که ايران در توقف خشونت های بصره داشته مذاکره کند.
از دوشنبه شب هفته گذشته، نيروهای نظامی و انتظامی عراق به دستور نخست وزير در بنادر خور الزُبير و ام القصر استقرار يافتند تا با فعاليت های قاچاقچيان و قانون شکنانی که عمدتا خود را وابسته به جيش المهدی، شبه نظاميان تحت امر مقتدا صدر می دانند مقابله کنند.
حضور نيروهای نظامی دولت عراق در بصره پس از چند روز نبرد سخت با شبه نظاميان وابسته به مقتدی صدر، البته با دستوراتی ديگری از جانب دفتر نخست وزيری عراق همراه است اينکه بی جهت با اسلحه در اماکن عمومی حرکت نکنند و يا بدون حکم قضايی کسی دستگير نشود.
اين دستور پس از آن بود که دفتر مقتدی صدر از دولت عراق خواست بازداشت های خودسرانه شهروندان مشکوک به عضويت در جيش المهدی متوقف شود.
دولت به سرکوب شبه نظامیان ادامه می دهد
در حالی که جريان زندگی به بصره باز می گردد، برهم صالح، معاون کرد تبار نخست وزير عراق گفته است دولت همچنان به سرکوبی شبه نظاميان و باندهای جنايتکار ادامه می دهد.
برهم صالح در گفت وگو با روزنامه الشرق الاوسط همچنين نفوذ نيروهای شبه نظامی به ساختار نيروهای نظامی عراق را «تخريب روند فعاليت های سياسی» در اين کشور دانست.
اشاره معاون نخست وزير عراق به گزارش هايی است که نشان می دهد در خلال روزهای رويارويی ارتش عراق با شبه نظاميان شيعه در بصره، برخی نيروهای نظامی از آتش گشودن به روی عناصر جيش المهدی خودداری کرده و يا حتی به آنها پيوسته اند.
«اين توافق آتش بس به نفع ايران و به نفع مقتدی صدر بود. چون وقتی عمليات نيروهای دولتی عليه شبه نظاميان در بصره آغاز شد هدف اين بود که اين شبه نظاميان خلع سلاح شوند. اما حالا می بينيم که همچنان سلاح در دست شبه نظاميان شيعه باقی مانده و مقتدی صدر فقط از آنها خواسته که از خيابان ها خارج شوند. آنها باز هم می توانند مدتی ديگر به خيابان ها بيايند.»
محمود عثمان، نماينده مجلس ملی عراق
ایران و شبه نظامیان شیعه
محمود عثمان، نماينده مجلس ملی عراق در گفت وگو با راديو فردا می گويد: «عملياتی که به دستور نوری المالکی در بصره انجام شد بدون بررسی های لازم بود. من همان موقع هم گفتم که چنين عملياتی بايد صد درصد موفقيت و پيروزی داشته باشد اما چنين نشد. درگيری های بصره چند نکته را اثبات کرد: اول اينکه نيروهای ميليشيا و شبه نظامی در ساختار نيروهای ارتش و پليس عراق نفوذ دارند و اين نفوذ جدی است».
آقای عثمان افزود:«دوم اينکه اين درگيری ها بارديگر ثابت کرد ايران در شبه نظامیان شيعه و در مناطق جنوبی عراق نفوذ دارد. ايرانی ها به گروه های شبه نظامی کمک می کنند و ديديد که در ايران و به سرپرستی ايرانی ها، از جمله آقای قاسم سليمانی، توافق آتش بس بين طرفين در عراق برقرار شد».
نماينده مجلس ملی عراق می گويد:« البته اين توافق آتش بس به نفع ايران و به نفع مقتدی صدر بود. چون وقتی عمليات نيروهای دولتی عليه شبه نظاميان در بصره آغاز شد هدف اين بود که اين شبه نظاميان خلع سلاح شوند. اما حالا می بينيم که همچنان سلاح در دست شبه نظاميان شيعه باقی مانده و مقتدی صدر فقط از آنها خواسته که از خيابان ها خارج شوند. آنها باز هم می توانند مدتی ديگر به خيابان ها بيايند.»
در شرايطی که محل اقامت مقتدی صدر در ماه های اخير رسما مشخص نبوده و دفترش در نجف، اطلاعيه های منسوب به او را منتشر می کند گفته می شود که او در قم سکنی گزيده تا با ادامه تحصيلات فقهی بتواند به مرجعيت تشيع برسد.
همزمان با صدور فرمان آتش بس از جانب دفتر مقتدی صدر در روز يکشنبه که از نيروهايش می خواست در بصره، از تيراندازی به روی نيروهای نظامی بپرهيزند روز سه شنبه گزارش هايی منتشر شد که نشان می داد عامل اين تصميم گيری برای توقف نبرد در بصره، جلسه ای در ايران بوده با حضور رهبران جناح مقتدی صدر و يکی از فرماندهان سپاه قدس (شاخه برون مرزی سپاه پاسداران ايران) به نام سردار قاسم سليمانی.
آقای سليمانی فردی است که نامش در قطعنامه شورای امنيت سازمان ملل متحد عليه ايران به عنوان يکی از افرادی آمده که دارايی های آنها در بانک های جهان بايد توقيف شود زيرا اين افراد در برنامه غنی سازی اورانيوم جمهوری اسلامی دخالت دارند.
از ديگر سو، هيات هايی غير رسمی هم از بغداد به تهران و قم رفتند تا ميزان دخالت های جمهوری اسلامی در درگيری های اخير بصره را بررسی کنند.
به گفته يک مقام امنيتی عراقی، نقش حکومت ايران در بروز و ادامه درگيری های اخير در بصره بارز است.
يکی از هيات های غير رسمی عراقی که به ايران رفت به سرپرستی هادی العامری، مقام ارشد سازمان بدر است که شاخه ای از مجلس اعلای اسلامی عراق محسوب می شود و سرپرستی هيات دوم عراقی را علی الاديب يکی از نمايندگان حزب الدعوه (حزب نوری المالکی نخست وزير عراق) به عهده دارد.
هادی العامری، که رييس کميسيون امنيت و دفاع در مجلس ملی عراق است در زمان حضورش در تهران و در گفت وگو با «راديو عراق آزاد» مذاکرات با مقامات ايرانی را تاييد کرد و گفت که از آنها خواسته اسلحه به نيروهای جيش المهدی داده نشود «اما ايرانی ها رد کردند که تاکنون چنين کاری انجام داده اند.»
رويارويی نيروهای نظامی عراق با شبه نظاميان شيعه در بصره، الناصريه، العماره، حله ، کربلا و الديوانيه از سه شنبه هفته قبل تا روز يکشنبه چنان تلفاتی سنگينی برجای گذاشت که آمار قربانيان درگيری ها در عراق را بار ديگر پس از چند ماه آرامش نسبی، افزايش داد: دستکم ۹۵۰ کشته غيرنظامی و ۱۲۰۰ مجروح، تنها در ماه مارس.
درگيری ميان شبه نظاميان و نيروهای نظامی عراق هنگامی آغاز شد که نخست وزير نوری المالکی برای تحت کنترل در آوردن اوضاع بصره و مقابله با گروه های مجرم و قانون شکن، دستور برقراری حکومت نظامی شبانه را صادر کرد اما وفاداران به مقتدی صدر با اين تصميم دولت به مخالفت برخاستند.

هیلاری کلینتون گفت مانند راکی به مبارزه ادامه خواهد داد

هیلاری کلینتون نامزد مقام ریاست جمهوری آمریکا از حزب دمکرات، در جریان سخنرانی های مبارزاتی خود در شهر فیلادلفیا Philadelphia ، گفت، او مانند راکی Rocky خستگی ناپذیر است و مبارزه را واگذار نخواهد کرد.
فیلم راکی Rocky ، که داستان ِقهرمان شدن یک مشت زن گمنام را به تصویر میکشد، در سال 1976 در همین شهر فیلم برداری شد.
راکی که نقش آن را سیلوستِر استالونه Sylvester Stallone ، بازی کرد، با سماجت و پشت کار توانست قهرمان بوکس جهان را شکست دهد، و خود به این مقام برسد.
هیلاری کلینتون گفت مانند راکی به مبارزه ادامه خواهد داد.
شماری از قانون گذاران ارشد حزب دمکرات بتازگی از خانم کلینتون خواسته اند ، دست از ادامه مبارزه بردارد و میدان را به نفع نامزد دیگر دمکرات باراک اوباما Barack Obama خالی کند.

جرج بوش برای شرکت در نشست ناتو وارد بخارست شد



جرج بوش ، رييس جمهوری آمريکا، روز سه شنبه برای شرکت در نشست سالانه اعضای سازمان پيمان آتلانتيک شمالی، ناتو، وارد بخارست، پايتخت رومانی شد.
آقای بوش که پيش از رومانی، به اوکراين سفر کرده بود، پس از گفت وگو با ويکتور يوشچنکو، ريیس جمهوری اين کشور، اعلام کرده بود: آمريکا از درخواست اوکراين برای پيوستن به ناتو پشتيبانی خواهد کرد.
کشورهای عضو ناتو، در نشستی که اين هفته در رومانی برگذار می کنند، پيشنهاد پيوستن اوکراين و گرجستان به ناتو را بررسی خواهند کرد.
عضویت گرجستان و اوکراین در ناتو
در مذاکرات سه روزه رهبران ۲۶ کشورعضو پيمان ناتو در پايتخت رومانی، موضوعات بسياری وجود دارد که بايد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گيرند.
ضمن آن که احتمال به بن بست رسيدن رهبران کشورهای عضو ناتو، بر سر برخی مسائل وجود دارد. در اين رابطه می توان به موضوع عضويت گرجستان و اوکراين در ناتو اشاره کرد. هر دو کشور خواستار دريافت تضمين از اجلاس بخارست، جهت مشارکت در برنامه اقدام برای عضويت ناتو هستند، اقدامی که به عنوان نخستين گام برای عضويت در پيمان ناتو به حساب می آيد.
ايالات متحده قوياً از اين ايده پشتيبانی می کند. جورج بوش در جريان ديدارش از کيف پايتخت اوکراين گفت: شخصاً تلاش خواهد کرد، گرجستان و اوکراين به عضويت ناتو درآيند.
جورج بوش گفت:« فکر می کنم اين موضوع در حوزه علايق اعضای ناتو باشد و همچنين به سود گرجستان و اوکراين نيزهست».
اما روسيه مجدداً مخالفت شديد خود را با اين طرح و عضويت کشورهای ذکر شده در ناتو ابراز داشته است.
در عين حال برخی اعضای ناتو از جمله آلمان می گويند: علاقه ای به مشارکت گرجستان و اوکراين در برنامه اقدام برای عضويت ناتو ندارند.
فرانسوا فيلون نخست وزيرفرانسه روز سه شنبه به موضع مخالفان پيوست. اين مخالفت ها باعث طرح اين احتمال شده است که کيف و تفليس با دستان خالی از اجلاس بخارست بازگردند.
در اين ميان آلبانی، کرواسی و مقدونيه که پيش از اين به برنامه اقدام برای عضويت ناتو پيوسته بودند اميدوارند که عضويت کاملشان در اين پيمان تأييد شود.
اما به گفته کارشناسان، عضويت مقدونيه در ناتو به دليل احتمال وتوی يونان می تواند با مشکلاتی مواجه شود. آتن به دليل تشابه نام مقدونيه با يکی از استان های خود مخالف استفاده اسکوپيه از اين اسم است.
در همين حال در خصوص مسائل خارج از اروپا، رهبران ناتو بر سر بزرگترين چالش پيش روی اين پيمان، يعنی افغانستان گفت وگو خواهند کرد.
يان دهوب شيفر، دبير کل ناتو، مأموريت نيروهای اين پيمان در افغانستان را دارای« اولويت» بالا ناميده است. در حال حاضر حدود ۴۳ هزار نيروی نظامی و غير نظامی ناتو در افغانستان به سر می برند. اما دولت های کانادا، هلند و رومانی با فشار داخلی سنگينی برای خارج کردن نيروهای خود از افغانستان مواجهند.
اين در حالی است که بريتانيا و آمريکا از متحدان خود در ناتو خواسته اند نيروهای خود را به ولايات هلمند و قندهار اعزام کنند، اما هيچ کشوری حاضربه اعزام نيروهای خود به اين مناطق که جنگ با طالبان در آن جريان دارد نشده است.
البته آلمان و ايتاليا نيروهايی را در افغانستان مستقر کرده اند، اما واحدهای نظامی آنان در مناطق امن تر شمال و غرب افغانستان حضور دارند. مقام های ناتو می گويند به نظر نمی رسد که تغييری در اين وضعيت داده شود.
در نبود راه حل نظامی، ناتو خواستار کمک ديگر سازمان ها شده است. رهبران ناتو از مقام های سازمان ملل متحد، اتحاديه اروپا و بانک جهانی دعوت کرده اند تا درروز پنج شنبه با حامد کرزای، ریيس جمهوری افغانستان، ديدار کنند.
روابط با مسکو
مناسبات با روسيه يکی ديگر از موضوعات مهم مورد بحث ناتو خواهد بود.
پيش از اين، دبير کل ناتو از وجود برخی اختلافات ميان اين پيمان و روسيه خبر داد اما ابراز اميدواری کرده بود که حضور ولاديمير پوتين، رييس جمهوری روسيه، در اجلاس بخارست بتواند به ادامه گفت وگو و حل اين اختلاف نظر ها منجر شود.
دبير کل ناتو همچنين گفت:«آقای پوتين گفته است که در اجلاس سران شرکت خواهد کرد، البته هيچ کس انتظار ندارد که او در مورد موضوعاتی مانند کوسوو، پيمان نيروهای متعارف در اروپا يا توسعه ناتو ساکت بماند. اما ما نبايد اجازه دهيم اختلاف نظرهايمان در اين موارد، بر ساير موضوعات مانند سپر دفاع موشکی، پيشرفت واقعی ناتو و روسيه را خدشه دار کند».
در همين حال، جورج بوش پس از اجلاس بخارست به بندر سوچی در کنار دريای سياه سفر خواهد کرد تا با آقای پوتين مذاکره کند.
رييس جمهوری آمريکا ابراز اميدواری کرده است دو طرف بتوانند به توافق در مورد طرح سپر دفاع موشکی در اروپا دست يابند. اين در حالی است که دو طرف نه تنها بر سر اين موضوع بلکه درمورد کوسوو و گرجستان نيز اختلاف نظر دارند.

انگلستان كاهش نيروها را در عراق به تعويق می ‌اندازد

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري فرانسه، "گوردون براون"، نخست وزير انگليس، اكتبر گذشته در پارلمان اين كشور اعلام كرد كه اميدوار است شمار نيروهاي انگليسي مستقر در عراق را از چهار هزار و 100 به دو هزار و 500 نفر در بهار جاري كاهش دهد اما رسانه‌ها خبر دادند كه اين طرح زير سئوال رفته و وزارت دفاع نيز تأييد كرده است.
براون اعلام کرد كه هيچ طرح آماده‌اي براي كاهش شمار سربازان مستقر در عراق وجود ندارد و اين در حالي است كه روزنامه گاردين گزارش داد، نخست وزير انگليس طرح مذكور را رها خواهد كرد.
"نوري المالكي"، نخست وزير عراق، سه‌شنبه در بغداد اعلام كرد كه سركوب شبه‌نظاميان در بصره يك موفقيت محسوب مي‌شود و 10 هزار سرباز ديگر نيز به منظور حفظ نظم در اين شهر جنوبي جذب نيروهاي امنيتي مي‌شوند.

ایمیل یکی از دوستان در مورد شهید



با سلام
در مورد سالگرد شهادت شهيد نظير احمد شنبه زهي كه در تاریخ 25/12/85 توسط جلّادان رژیم منحوس آخوندی به شهادت رسید می خواهم بگویم .
نظير احمد شنبه زهي پسر دايي فرمانده بزرگ جنبش مقاومت مردمی ایران ياسر شنبه زهي بود که در خیابان خیام 6 زندگی می کرد وبا ماشین پیکان کهنه ای که داشت مسافرکشی می کرد وخرج زن وبچّه هایش را در می آورد ودر محله ای که زندگی می کرد آنقدر از نظر اخلاق معروف بود که از شهادتش همسایه ها بیش تر از خانواده اش ناراحت شدند . شب آخر زندگی اش به مادر ش پیغام فرستاده بود که به ملاقاتش بیاید ولی مادرش تاب وتوان دیدن فرزند مظلوم وبی گناهش را نداشت و به ملاقات او نرفت .گفته بود که این فرعون های زمان مرا به جرم عضويت در جندالله اعدام می نمايند امّا من از خداي خودم مي خواهم كه مرا در عضویت در لشکر خودش قبول بگرداند چون هر كسي لايق سرباز خدا بودن را ندارد. و شهيد نظير احمد شنبه زهي صحنه ی جان دادن شهيد درمحمد شنبه زهي را توسط جلادان اطلاعات ديده بود كه چگونه با صندلي به فرق سرش مي كوبند و مثل قهرمانان كشتي كج برسر و سينه وصورت او ضربه مي زنند . شهيد نظیر احمد شنبه زهی با وجود متحمّل شدن این همه شکنجه هيچ اعترافي در پرونده خود نداشت و مادرش حتي با شاهرودي ملاقات نموده بود و قول آزادي اورا از تهران داده بودند .كه بعد از عمليات ثارالله وانفجار اتوبوس توسط پسر عمه ی شهيد نظير احمد به نام فرمانده ياسر از او انتقام گرفته واعدامش كردنديا د شهداي قوم شنبه زهی گرامي باد . سال 85 سالي برای قوم شنبه زهی سالی درخشان بود چون سه نفر از این قوم به خاطر آزادی قوم ومذهبشان به شهادت رسیدند
1 - نصرالله شنبه زهي ( عبدالناصر كرد)
2 -در محمد شنبه زهي (سعيد گل جاندوست)
3- نظیر احمد شنبه زهی ( نظیر احمد سرریز)
در زمان اسارتش آخوند های زیادی مبالغ هنگفتی از پدر شهید می گرفتند که ما فرزند شما را آزاد می کنیم .حکومت فرعونی ایران بعد از شهادتش ماشین شهید که تنها منبع درآمد خانواده ی مظلوم و فرزندان یتیم او بود را از آنان گرفته تا خانواده او در بدترین وضع به زندگی خود ادامه دهند .امروزه جوانان بلوچ به بهانه های واهی زابلی های پست فطرت وگزارشات دروغینی که برای فرعون های خود می فرستند تحت شکنجه ومظلومیت شدیدی قرار دارند . پس بر تمام مسلمانان لازم است که به داد مظلومان بلوچ بشتابند ودر مقابل این دیو صفتان بپا خیزند وانتقام این شهدای مظلوم بلوچستان را از زابلی ها بگیرند .

۱۳۸۷ فروردین ۱۲, دوشنبه

عبادی: در مشروعیت انتخابات مجلس هشتم باید شک کرد



کمیته دفاع از انتخابات آزاد، سالم و عادلانه» روز شنبه اطلاعیه ‌ای صادر کرد و در آن اعلام کرد که انتخابات مجلس هشتم با استانداردها و ضوابط انتخابات آزاد، سالم و عادلانه برگزار نشده است.
شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل و سخنگوی این کمیته، در‌گفت‌وگویی با رادیو فردا می گوید که این کمیته، «انتخابات مجلس هشتم را آزاد، سالم و عادلانه نمی‌داند». تعریف شما از انتخابات آزاد و عادلانه چیست؟
شیرین عبادی: منظور ما انتخاباتی ا‌ست که خود دولت ایران هم قبول کرده است. وقتی دولت ایران عضو اتحادیه بین‌المجالس شد، به بیانیه چگونگی برگزاری انتخابات پارلمانی هم پیوست و قبول کرد که انتخابات پارلمانی باید طبق ضوابطی که اتحادیه بین‌المجالس اعلام کرده در ایران برگزار شود. بنابر این، منظور ما تعهدات بین‌المللی دولت ایران است. بر همین اساس، ما با دید کارشناسانه به انتخابات نگاه کردیم و متوجه شدیم که متأسفانه انتخابات مجلس هشتم با تعهدات بین‌المللی دولت ایران در زمینه برگزاری انتخابات سالم، آزاد و عادلانه انطباق ندارد؛ و چون انطباق ندارد باید در مشروعیت و مقبولیت چنین انتخاباتی شک کرد.
خانم عبادی! چرا باید شک کرد؟ چه مدارک و شواهدی به دست شما رسیده که انتخابات مجلس هشتم را غیرآزاد، غیررقابتی و غیر عادلانه می‌دانید؟
موارد متعددی هست که گزارش شده و بعد از بررسی کارشناسانه اعضای کمیته، ما متوجه شدیم که با تعهدات بین‌المللی دولت ایران همخوانی ندارد.
اهم آنها این است که امکان نظارت کامل برای شمارش آرا و چگونگی اخذ رأی در مورد داوطلبان ورود به پارلمان فراهم نبوده و در مورد شیوه شمارش آرا و جابه‌جایی صندوق‌ها هم شکایاتی رسیده که از سوی مجریان به آنها پاسخ درستی داده نشده است.
امکان تبلیغ برابر برای کلیه داوطلبان هم فراهم نبوده است، زیرا رسانه ملی در ایران، یعنی صدا و سیما، در اختیار دولت است و همه مردم به اینها نگاه و گوش می‌کنند و باید به صورت مساوی در اختیار کلیه داوطلبان گذاشته شود. اینها اضافه بر مسایلی‌ است که در بیانیه‌های پیشین به آنها اشاره کرده بودیم و شامل چگونگی رد صلاحیت برخی از داوطلب‌ها بود
خانم عبادی! از این مسایل که شما به آنها اشاره می‌کنید هم که بگذریم، پس از اعتراض آقایان خاتمی و کروبی به نتایج انتخابات تهران، شورای نگهبان اعلام کرد که باز شماری برخی از صندوق‌های تهران شدنی ا‌ست اما بازشماری تمامی آنها امکان‌پذیر نیست. نظر شما در این باره چیست؟
بدیهی ا‌ست که امکان بازشماری کلیه صندوق‌ها نیست اما بازشماری برخی از آنها با حضور معترضان که امکان‌پذیر است.
افرادی که معترض هستند، مانند آقای خاتمی و آقای کروبی، به صورت رندوم‌ چک بعضی از صندوق‌ها را بیرون بیاورند و آنها را بازشماری کنند. همین میزان هم کفایت می‌کند برای این ‌که سلامت شیوه اخذ آرا را ثابت کند.

مراسم تحليف کابينه جديد پاکستان انجام شد

مراسم تحليف کابينه جديد پاکستان، امروز دوشنبه توسط پرويز مشرف رئيس جمهوری اين کشور انجام شد. اعضای اين کابينه را مخالفان سياسی آقای مشرف تشکيل می دهد.
۲۰ تن از اعضای اين کابينه ۲۴ نفری را هواداران حزب بينظير بوتو نخست وزير پيشين ترور شده پاکستان، و حزب نواز شريف، ديگر اپوزيسيون پرويز مشرف تشکيل می دهند.
اين دو حزب که در انتخابات شش هفته پيش به پيروزی رسيده اند، محدود کردن قدرت آقای مشرف را از محورهای اصلی سياست خود برشمرده اند.
برخی از اعضای حزب نواز شريف، امروز در مراسم تحليف، بازوبند سياه بر دست داشتند؛ اقدامی که در اعتراض به رياست جمهوری پرويز مشرف صورت گرفت.

تورم در کشورهای حوزه يورو به بالاترين ميزان ثبت شده خود رسيد

آژانس برآوردهای آماری اتحاديه اروپا می گويد ميزان تورم در ۱۵ کشوری که از واحد پول يورو استفاده می کنند، در ماه مارس ميلادی به سه و نيم درصد رسيده است.
اين درحالی است که بانک مرکزی اروپا ميزان تورم را حدود ۲ درصد پيش بينی کرده بود.اين، پرشتاب ترين ميزان تورمی است که از زمان ورود يورو به بازار، در حوزه کشورهای مصرف کننده اين واحد پولی به ثبت رسيده است.

دادگاه قانون اساسی ترکيه به شکايت از حزب حاکم رسيدگی می کند

دادگاه قانون اساسی ترکيه امروز درخواست دادستان کل ديوان عالی آن کشور را در خصوص انحلال حزب حاکم عدالت و توسعه بررسی می کند.
عبدالرحمان يالچين، دادستان کل ديوان عالی ترکيه، دو هفته پيش، با اين ادعا که حزب حاکم عدالت و توسعه به رهبری رجب طيب اردغان نخست وزير به کانون فعاليت های اسلامی و ضد نظام لائيک تبديل شده است، در دادگاه قانون اساسی عليه اين حزب اقامه دعوا کرد.
رهبران حزب اسلام گرای عدالت و توسعه در ترکيه با انتقاد شديد از اين در خواست، آن را اقدامی عليه دمکراسی در ترکيه خوانده اند.
دادستان کل ترکيه درشکايت خود خواهان ممنوعيت فعاليت سياسی ۷۱ تن از چهره های برجسته حزب عدالت و توسعه، از جمله، عبد الله گل رييس جمهوری و رجب طيب اردوغان نخست وزير شده است.

دادگاه به خواست «انحلال» حزب حاکم ترکیه رسیدگی می کند




دادگاه قانون اساسی ترکيه، روز دوشنبه، اعلام کرد که درخواست دادستان کل ديوان عالی قضايی اين کشور، برای انحلال «حزب حاکم عدالت و توسعه» را، به اتهام نقض سيستم سکولار ترکیه مورد بررسی قرار می دهد.
عثمان پاکسوت، معاون دادگاه قانون اساسی ترکیه به خبرنگاران گفت که «چنين تصميمی با موافقت تمامی ۱۱ قاضی دادگاه قانون اساسی گرفته شده است.»
عبدالرحمان يالسينکايا، دادستان کل کشور، به جز انحلال حزب «عدالت و توسعه»، خواستار منع فعاليت سياسی ۷۱ نفر از مقامات ترکيه از جمله عبدالله گل، رييس جمهوری و رجب طيب اردوغان، نخست وزير، به مدت پنج سال شده است.
به گزارش خبرگزاری آلمان، عبدالرحمان يالجين کايا، در اوايل ماه مارس درخواستی را عليه حزب عدالت و توسعه تسليم دادگاه قانون اساسی اين کشور کرد.
وی در اين دادخواست مواردی را ذکر کرد که به گفته وی، نشان می دهد حزب «عدالت و توسعه» قانون اساسی اين کشور را زير پا گذاشته است. از جمله اين موارد، استفاده از روسری اسلامی در دانشگاه ها است.
پارلمان ترکيه در ماه فوريه، در نخستين دور رای گيری، با لايحه ايجاد تغييرات در قانون اساسی آن کشور که داشتن حجاب اسلامی را برای دانشجويان دختر مجاز می کند، موافقت کرد.اکثر نمايندگان مجلس ترکيه از سياستمداران حزب حاکم «عدالت و توسعه» هستند که نسبت به ديگر احزاب ترکيه، گرايش بيشتری به اسلام دارد.
طرح لغو قانون ممنوعيت حجاب با مخالفت و خشم گسترده سکولارها از جمله در ارتش، دادگستری و محافل علمی و فرهنگی و دانشگاهی رو به رو شده است که حجاب اسلامی را به عنوان نمادی در مخالفت با مبانی سکولاريسم يا جدايی دين از سياست می دانند.
دادستان کل ترکيه همچنين گفته است که دولت ترکيه ظاهرا افرادی را به دليل عقايد مذهبيشان در پست های دولتی منصوب کرده است.
وفاداری عميق جمهوری در ترکيه به اصل جدايی دين از سياست، از مبانی مهمی است که توسط مصطفی کمال آتاتورک بنيان گذار ترکيه نوين، ۸۴ سال پيش تثبيت شد و هواداران جدايی دين از سياست همواره برای حفظ آن تلاش می کنند.
مخالفان طرح آزادی حجاب معتقد بودند که لغو قانون «ممنوعيت حجاب» قدمی است در جهت تشويق روحانيان تندروی مسلمان در ترکيه و اينکه چنين اقدامی مبانی و اصول سکولاريسم در ترکيه را بی اثر می کند.
حزب «عدالت و توسعه» می گويد که اتهامات عليه اين حزب انگيزه سياسی دارد.
دادگاه های ترکيه در سال های گذشته، بيش از بيست حزب را به اتهام هواداری از جنبش های کرد جدايی طلب و اسلام گرايان ممنوع کرده است.
اتحاديه اروپا نيز از تلاش برای انحلال اين حزب انتقاد کرده و اين امر را مانعی در گفت و گو بين اروپا و آنکارا، در مورد عضويت احتمالی اين کشور در اتحاديه اروپا دانسته است.

حمله مسلحانه به يک كاروان دیگر راهيان نور

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از سایت حکومتی تابناک: یکی دیگر از کاروانهای راهیان نور اعزامی از شهرستان فردوس در محور سوسنگر- دهلاويه واقع در منطقه دشت آزادگان استان خوزستان مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.
یک منبع آگاه ضمن تایید این خبر با بيان اينكه اين حادثه دو شب گدشته رخ داده است، افزود: در این تیراندازی 2 نفر از زایران سرزمین‌هاي نور از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح شدند.
این در حالی است که در 4 روز پیش یکی دیگر از کاروان های راهیان نور مورد سوء قصد قرار گرفته بود که با تلاش نیروهای انتظامی خوزستان عاملان آن واقعه ظرف مدت 24 ساعت دستگیر شدند.
در روز 5 فروردين 87 نيز بر اثر تصادف يك دستگاه اتوبوس كاروان راهيان نور در محور ايذه حدود 27تن از زايران مناطق جنگی جان خود را از دست دادند و 13 نفر نيز مجروح شدند.
اتوبوس حامل اين كاروان شامل فرهنگيانی که از استان چهار محال و بختياري به خوزستان اعزام شده بودند، در جاده شهر کرد به ایذه واژگون شد.
در روز 25 اسفند سال 1386 نیز اتوبوس حامل گروهی از دانشجویان دانشگاه علمی - کاربردی خیام مشهد با یک تانکر حامل سوخت در محور اندیمشک - خرم آباد برخورد کرد و آتش گرفت و 22 سرنشین این اتوبوس در میان شعله های آتش جان دادند و هفت نفر دیگر نیز زخمی شدند.

تیر خلاص کاخ ‌سفید به برآورد جامعه اطلاعاتی آمریکا

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از شهاب نیوز: کاخ سفید که از زمان انتشار گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره پایان فعالیت‌های نظامی هسته‌ای ایران از سال 2003 تلاش‌های بسیاری را برای به حاشیه راندن آن انجام داده است، با اظهارات بوش، دیک چنی و اظهارات روز یک‌شنبه رئیس سازمان سیا عملاً تیر خلاص را بر این گزارش وارد کرد. گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا گزارشی بود که تمام دلایل کاخ‌سفید برای تشدید تحریم‌های ایران را بی‌اعتبار ساخت و دنیا را با این سئوال مواجه کرد که پس چرا ایران باید تحریم شود...
همزمان با دور جدید رایزنی‌های فشرده و وسیع کاخ سفید برای افزایش فشار بین‌المللی بر ایران، مايکل هيدن رييس سازمان اطلاعات مرکزی آمريکا مدعی شد که تهران همچنان به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای است.
به گزارش خبرنگار شهاب‌نیوز به نقل از فرانس‌پرس، رئیس سازمان CIA که روز گذشته با شبکه ان‌بی‌سی مصاحبه می‌کرد، گفت: من معتقدم ایران همچنان به دنبال ساخت جنگ‌افزارهای هسته‌ای و سلاح اتمی است.
مایکل هيدن [Michael Hayden] با اشاره به امتناع جمهوری اسلامی از پذیرش قطعنامه‌های شورای امنیت و تحریم‌های بین‌المللی ایران مدعی شد: سرپیچی ایران از درخواست‌های شورای امنیت موید آن است که تهران چیزهایی را مخفی می‌کند و حداقل به دنبال دستیابی به دانش لازم برای ساخت بمب هسته‌ای است. چرا که در غیر این صورت، تهران حاضر نمی‌شد هزینه تحریم‌های بین‌المللی را بپذیرد.
رييس سازمان سیا در عین حال تصریح کرد که گزارش چندی قبل جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز درست بوده است. وی در توجیه تناقض گزارش مزبور با اظهارات تازه‌اش گفت: این گزارش در اصل تاکید داشت که ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای خود را در سال 2003 متوقف کرده است؛ برنامه‌ای که ایرانی‌ها هنوز هم آن را انکار می‌کنند.
گفتنی است ظرف روزهای اخیر، مقامات آمریکایی از جمله جرج بوش رئیس‌جمهور و دیک چنی معاون اول بوش بار دیگر تاکید بر این ادعا که «ایران به دنبال ساخت مخفیانه سلاح اتمی است» را در دستور کار قرار داده‌اند. سازمان سیا چندی قبل اطلاعاتی محرمانه از جمله اطلاعات به دست آمده از لب‌تاپ یک مقام سابق ایرانی را در اختیار آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار داد که به ادعای مقامات آمریکایی، اثبات می‌کند برنامه‌های محرمانه ایران برای ساخت بمب اتمی وسیع تر از چیزی است که تصور می‌شود.

ارسال تجهيزات نظامی جديد به بصره برای سرکوب شبه نظامیان

مدير عمليات وزارت دفاع عراق از ارسال تجهيزات نظامي جديد به بصره خبر داد.
به گزارش شبکه تلويزيوني العربيه سرتيپ عبدالعزيز محمد اعلام کرد نيروها و تجهيزات نظامي جديدي براي شرکت در عمليات پاکسازي بصره از جنايتکاران، افراد تحت تعقيب و افراد مسلح وارد اين شهر شدند.
وي تاکيد کرد عمليات در بصره تا آرام شدن اوضاع اين شهر ادامه خواهد يافت.
تظاهرات در ديوانيه عراق براي درخواست خلع سلاح شبه نظاميان
هزاران نفر از شهروندان عراقي در استان ديوانيه عراق براي درخواست خلع سلاح شبه نظاميان، تظاهرات گسترده اي برپا کردند.
تظاهرکنندگان از دولت عراق خواستند شبه نظاميان را خلع سلاح کند. تظاهرکنندگان در شعارهاي خود تاکيد کردند که سلاح فقط بايد در دست دولت باشد

جمهوری چک با استقرار رادار آمریکا موافقت می کند

مسکو، 12 فروردین، خبرگزاری «نووستی»/ قرارداد درباره استقرار رادار آمریکایی در جمهوری چک در چارچوب برنامه استقرار سپر ضد موشکی آمریکایی در اروپا تقریباً آماده امضا می شود.
رویترز به نقل از "میرک توپولانک" نخست وزیر جمهوری چک اطلاع داد که وی در مصاحبه ای با روزنامه "گسپادارسکه نووینی" گفت: "من اخباری امیدوار کننده دارم درباره این که مشکلات اخیر، مربوط به توافقنامه اصلی حل شده اند".
وی همچنین اطلاع داد که ممکن است قرارداد روز 5 ماه مه در پراک امضا شود. در آن زمان در پایتحت جمهوری چک کنفرانس ناتو درباره دفاع ضد موشکی برگزار می شود که انتظار می رود در آن "کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا نیز شرکت کند.

جمع بندی "بزرگترین پیروزی سده اخیر" توسط رییس سیا

منصور امان
یک هفته پس از آنکه رژیم مُلاها به گونه رسمی پاسُخ منفی خود به درخواست شورای امنیت سازمان ملل را اعلام و تاکید نمود که با وجود تحریمهای جدید بین المللی به فعالیتهای اتُمی خود ادامه خواهد داد، رییس سازمان سیا از تلاش جمهوری اسلامی در جهت دستیابی به جنگ افزار اتُمی خبر داد.
آقای مایکل هایدن، بُلندپایه ترین مقام اطلاعاتی آمریکا، با استناد به رویکرد تنش برانگیز جمهوری اسلامی در برابر تلاشهای جهانی برای حل بُحران هسته ای استدلال کرد: "اگر آنها درصدد حفظ امکان ساخت سلاح اتُمی نبودند چرا باید حاضر به پرداخت هزینه مُجازاتهای بین المللی باشند؟"
شورای امنیت سازمان ملل در نیمه اسفند سال گُذشته ضمن اعمال تحریمهای جدید علیه رژیم مُلاها، سه ماه به آن فُرصت داد تا دست از غنی سازی اورانیوم بردارد. جمهوری اسلامی با رد این درخواست که برای سومین بار در قالب یک قطعنامه مُتعهد کُننده بین المللی فورمولیزه شده بود، به گونه بی پرده زیر تصمیم خود مبنی بر ادامه سیاست داغ کردن تنور بُحران خط تاکید کشید.
گُفته های صریح آقای هایدن در باره ماهیت نظامی برنامه هسته ای مُلاها و تاکید او بر پرهیز از "ساده کردن" گُزارش مُنتشر شُده از سوی آژانسهای اطلاعاتی آمریکا، تکلیف "بُزُرگترین پیروزی سده اخیر" آقای احمدی نژاد، گُماشته ولی فقیه بر مسند ریاست جمهوری را روشن کرده است. رهبران رژیم مُلاها، گُزارش مزبور را سند تایید فعالیتهای هسته ای خود و چراغ سبز به تداوُم آن مُعرفی کرده بودند.
به نظر می رسد همین ارزیابی گُمراه کُننده، پایه رویکردهای اخیر "نظام" در برخورد به قطعنامه شورای امنیت و مساله مُذاکره با اتحادیه اروپایی قرار گرفته است.

تورم در کشورهای حوزه يورو به بالاترين ميزان ثبت شده خود رسيد

آژانس برآوردهای آماری اتحاديه اروپا می گويد ميزان تورم در ۱۵ کشوری که از واحد پول يورو استفاده می کنند، در ماه مارس ميلادی به سه و نيم درصد رسيده است.
اين درحالی است که بانک مرکزی اروپا ميزان تورم را حدود ۲ درصد پيش بينی کرده بود.اين، پرشتاب ترين ميزان تورمی است که از زمان ورود يورو به بازار، در حوزه کشورهای مصرف کننده اين واحد پولی به ثبت رسيده است.

کاریکاتور؛ همه پرسی جمهوری اسلامی در سال 57 و 87


حماس: سرباز ربوده شده اسرائیلی زنده است




رهبر سياسی جنبش حماس اعلام کرد که گيلعاد شاليط، سرباز ربوده شده اسرائيلی زنده است و به خوبی از او نگهداری می شود.
خالد مشعل که در سوريه مستقر است در گفت وگو با شبکه تلويزيونی اسکای نيوز که روز دوشنبه پخش شد، گفت: «گيلعاد هنوز زنده است و ما از او تحت شرايط خوبی مراقبت می کنيم در حالی که اسرائيلی ها با زندانيان ما بد رفتاری می کند و هر کسی اين را به خوبی می داند.»
گيلعاد شاليط در ۲۵ ژوئن سال ۲۰۰۶ توسط شبه نظاميان وابسته به حماس از يک پست نظامی در نزديکی نوار غزه ربوده شد.
جنبش حماس از ژوئن سال گذشته کنترل کامل نوار غزه را به دست گرفته است در آوريل گذشته با ميانجيگيری مصر خواستار آزادی ۴۵۰ زندانی فلسطينی در برابر آزادی سرباز ربوده شده اسرائيلی شد. اما يک مقام اسرائيل در همان زمان اعلام کرد که این کشور زندانيان فلسطينی که «دستشان به خون» آغشته است را آزاد نخواهد کرد.
اسرائيل از اين اصطلاح برای افرادی استفاده می کند که در حملات عليه اسرائيلی ها و کشتن آنها نقش دارند.
محمود الزهار، از رهبران ارشد گروه حماس اوايل اين ماه اعلام کرد: شاليط در صورتی آزاد خواهد شد که تمام خواسته های آنها برآورده شود.
در همين حال، يک وزير اسرائيلی روز دوشنبه خواستار گفت وگوی مستقيم با گروه حماس بر سر آزادی سرباز اين کشور شد.
الی يشايی، وزير امور تجارت و صنعت اسرائيل گفته است که «ما بايد کار بيشتری انجام دهيم تا سربازان ربوده شده به خانه خود بازگردند.»
وی افزود: اين همان دليلی است که مايلم به خاطر آن با نمايندگان حماس در اروپا يا مصر ديدار و گفت وگو کنم.
اين مقام اسرائيلی اظهار داشت: هيچ چيزی مهمتر از آن نيست که کسانی که ربوده شده اند را به خانه بازگرداند.
دو سرباز ديگر اسرائيلی به نام های اهود گلد واسر و الداد رگف، سال ۲۰۰۶ و در جريان عمليات گروه حزب الله به شمال اسرائيل ربوده شدند.

سرقت كابل‌ های مخابراتی

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاری ایسنا: روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران از شهروندان خواست، در صورت مشاهده سارقان و افراد مشكوك در زمينه سرقت كابل‌هاي مخابراتي در حوضچه‌هاي مخابراتي با شماره تلفن 190 يا پليس 110 تماس بگيرند. با توجه به تعطيلات ايام عيد و سرقت‌هاي متوالي كابل‌هاي شبكه مخابراتي در حوضچه‌هاي مخابراتي كه موجب ايجاد اختلال و قطعي تلفن مشتركان يا باعث به خطر افتادن جان عابران مي‌شود، از شهروندان تهراني درخواست ‌شده است در صورت مشاهده افراد سودجو و مشكوك با شماره تلفن 190 واحد ارتباطات مردمي شركت مخابرات استان تهران و يا پليس 110 تماس گرفته و اطلاع داده شود.

ترس و وحشت مراجع حکومتی از پیامدهای بحران تورم و گرانی

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاری حکومتی ایسکانیوز: آیت الله مکارم شیرازی گفت: مردم نسبت به مسئله تورم حساسیت نشان می دهند، دولت باید با جدیت با تورم مبارزه کند.
مکارم شیرازی در دیدار وزیر کشور و هیأت همراه بیان کرد: دولت پیشرفت های خوبی داشته است ولی بحث تورم در جامعه از حساسیت خاصی بر خوردار است که باید در این زمینه اطلاع رسانی شفاف صورت بگیرد.
این مرجع تقلید گفت: باید همه رسانه های ارتباط جمعی به مسئله اخلاق توجه داشته باشند که از ارزشهای اسلامی است و در مسائل سیاسی نیز تأثیر گذار است.
مکارم شیرازی تصریح کرد: دشمن از نیروهای ارزشی ما می ترسد زیرا از هوش و استعداد بالایی برخوردارند که انتخابات اخیر دلیل روشن آن است.
وی افزود: تبلیغات و تخریب هایی که رسانه های بیگانه برای عدم حضور مردم در انتخابات داشتند بخاطر هوشیاری مردم بود و تا زمانی که ما قدرتمند و مستقل ایستاده باشیم، تخریب آنها علیه ما بی تاثیر است.
مکارم شیرازی توجه مسئولین به شهر قم راخواستار شد و گفت: قم متعلق به جهان اسلام و تشیع است و دولت باید توجه زیادی به این شهر داشته باشد.

شکست اجلاس دمشق؛ سوریه از لبنان انتقام می گیرد

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل ازروزنامه عکاظ چاپ عربستان نوشت منابع رسمي آگاه به اين روزنامه گفتند دولت لبنان گزارشهايي درباره قصد دولت سوريه در واکنش به غيبت لبنان در نشست دمشق دريافت کرده است که براساس آن دمشق تدابير امنيتي شديدي در نقاط مرزي خود با لبنان اتخاذ خواهد کرد که در نهايت به بسته شدن مرزها دست کم به روي واردات و صادرات کالاها منجر خواهد شد.

اين منابع اعلام کردند سوريه بطور تدريجي جريان برق را در شمال لبنان متوقف خواهد کرد و اين امر بحران بزرگي در شهر طرابلس و روستاهاي شمالي به بار خواهد آورد.

اين منابع افزودند سوريه دولت لبنان را مسئول کاهش سطح نمايندگي کشورهای عربي در نشست سران عرب در دمشق مي داند که بايد در برابر دولت و نخست وزير آن فواد سنيوره واکنش نشان دهد.

از سوي ديگر پس از پايان نشست دمشق، مخالفان دولت در لبنان، گروه اکثريت را به شدت مورد حمله قرار دادند و اين گروه را متهم کردند در روابط لبنان سوريه تنش ايجاد کرده است.

محافل گروه 14 مارس (گروه اکثریت) گفتند ما بايد در انتظار روزهاي آينده باشيم تا ببينيم سوريه چه واکنشي در قبال لبنان نشان خواهد داد.

ماجراي شهادت حاج علم خان شه بخش

به گزارش آژانس خبری تفتان بیست و هشتم بهمن هشتاد و شش حاجی علم خان شه بخش فرزند کریم وبرادر شهید دادخدا شه بخش به دست اجیر شدگان رژیم تهران به همراه دامادشان رضا شه بخش به شهادت رسید.با توجه به این که او در چندین درگیری نیروهای رژیم را متحمل خسارتهای جانی و مالی فراوانی کرده بودند از همان روزهای ابتدایی شهادت ایشان زمزمه هایی مبنی بر اینکه مزدوران محلی رژیم میتوانند عامل این جنایت باشند به گوش میرسید.
پس از حدود یک ماه مشخص شد که تعدادی خود فروخته به خاطر آزادی یکی از بستگانشان و دریافت مبلغ دویست میلیون تومان وجه نقد دست به این اقدام ننگین زده اند.داستان از این قرادر است که مدتها قبل چند فرد مسلح بلوچ با کمین بر سر راه دوخودروی نظامی رژیم در منطقه عمومی نرماشیر همگی ماموران را که هشت نفر بودند به هلاکت می رسانند. درمیان کشته شدگان یک سرهنگ سرشناس و سرکوبگر به همراه معاونش نیز بودند .در آن عملیات کسی از نیروهای بلوچ آسیبی ندید و آن عملیات موجب شادمانی عموم مردم بلوچستان از جمله خواهران و مادرانی شد که عزیزانشان را به خاطر کسب لقمه ای نان از دست داده بودند شد. چند ماه پس از آن عملیات یکی از شرکت کنندگان در عملیات به نام عبدالحکیم (ح)توسط مزدوری محلی که همراه نیروهای رژیم بود دستگیر میشود و به اداره اطلاعات زاهدان و سپس به اداره اطلاعات شهرستان کرمان منتقل میشود.پس ازآن رژیم برای امتیاز گیری وارد میدان میشود. که متاسفانه افرادی که در آن عملیات افتخار آمیز شرکت داشتند.به همراه تعدادی خودفروخته دیگر حاضر میشوند در قبال دریافت دویست میلیون تومان و البته آزادی عبدالحکیم یکی از مبارزین بنام را به شهادت برسانند.
از عمده دلایل رژیم برای انتخاب این مبارز به عنوان تنها خواسته رژیم برای آزادی این زندانی میتوان به قاطع بودن شهید حاجی علم خاندر برخود با عوامل خود فروخته رژیم اشاره کرد ایشان چندین مزدور خود فروخته رژیم را به هلاکت رسانده بودند و رژیم ایشان را سدی محکم در برابر اهداف خود میدید.چند روز پیش بستگان او به وسیله چهار دستگاه خودروی جهت کشتن عاملین به شهادت رساندن حاجی علم خان به محل زندگی میروند که به جز تعداد اندکی زن و کودک هیچ کس دیگری را نمی یابند از طرفی عامل اصلی این جنایت که همواره در شهر زاهدان مسلح رفت و آمد میکرد وتاکنون کارهای زیادی را برای رژیم انجام داده بود هیچ نسبتی با دیگر شرکت کنندگان در جنایت ندارد. اکنون اواز ترس اینکه مبادا به دست بستگان مقتول کشته شود در خفا به سر میبرد آری این رژیم تنها با رخنه کردن در سرهایی که عاری از تفکر سیاسی و مهمتر از همه عاری از اعتقادات معنوی هستنند می تواند غیور مردانی را که سربازان بزدلش هرگز جرات نزدیک شدن به آنها را ندارند از بین ببرد.

سوغاتی متکی از نشست سران کشورهای عربی در دمشق

لیلا جدیدی
آقای متکی، نماینده جمهوری اسلامی، از نشست سران کشورهای عربی به هیچوجه دست خالی بازنگشت. سوغات او شوک مرگزای واگذاری "سه جزیره" به امارات متحده عربی بود تا به تب دست کشیدن از دخالت در لبنان و فلسطین راضی گردد. دستگاه سیاست خارجی ملاها سعی کرد وانمود کند پیام تهدید و فشار را نفهمیده است و سخنگوی آن این امر را "دخالت در امور داخلی ایران" توصیف کرده و آن را "سوال انگیز" خواند.
کنفرانس دو روزه ( 29 و 30 مارس) سران عرب که در دمشق برگزار شد از پیش نه تنها شانس گشودن گره ای از بحرانهای کشورهای عربی را نداشت بلکه، به تشنج و بحرانهای تازه ای نیز دامن زد.
حضور نماینده جمهوری اسلامی، محل این کنفرانس در سوریه و تحریم لبنان، از مهمترین عواملی بودند که بسیاری از کشورهای مهم عربی از جمله عربستان سعودی، مصر و اردن در آن شرکت نکردند و برخی نیز نمایندگان رده پایین خود را به آن فرستادند.
حسنی مبارک در این باره گفت: "بحران لبنان و بحران غزه هر دو از یک چشمه آب می خورد، از ایران".
اگر چه متکی در دیدارهای خصوصی و کناری، زیر گوش رهبران کشورهای شرکت کننده وعده "تبادلات اقتصادی" زمزمه کرد اما همگی آنها و حتی سوریه، متحد نزدیک جمهوری اسلامی نیز بیانیه ای که شامل طرح مساله سه جزیره و به نفع امارات متحده عربی بود و آشکارا ویژگی فشار بر رژیم را بازتاب می داد، امضا کردند.

حزب دموکرات آمریکا در حال از هم پاشیدن است

حمایت سناتور جوزف لیبرمن از نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بحثهای زیادی را در این کشور به راه انداخته است. لیبرمن با حملات به دموکراتها در تلاش است جایگاه جان مک کین جمهوری خواه را در رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری تقویت کند.
به گزارش تلویزیون فاکس نیوز، باب بِیکل تحلیلگر آمریکایی گفت سناتور لیبرمن بدان خاطر از جان مک کین جمهوری خواه حمایت می کند که از حزب دموکرات عصبانی است، زیرا در انتخابات سال 2006 کنگره، دموکراتها از او که به عنوان نامزد مستقل و جدا شده از حزب دموکرات وارد عرصه شده بود حمایت نکردند.
مایکل استیل معاون فرماندار سابق ایالت مریلند نیز گفت سناتور لیبرمن با حمایت خود از مک کین در تلاش است آرای طبقه متوسط آمریکا را در انتخابات ریاست جمهوری پاییز امسال به نفع جان مک کین تغییر بدهد.
سارا تیلور از مشاوران سابق رئیس جمهور آمریکا نیز گفت حمایت سناتور لیبرمن از سناتور مک کین در انتخابات امسال نشان دهنده آن است که تغییرات زیادی در ساختار حزب دموکرات بوجود آمده است.
در همین حال یک کارشناس فاکس نیوز گفت حزب دموکرات آمریکا بخاطر اختلافهای داخلی در حال از هم پاشیدن است.
شان هَنیتی افزودهیلاری کلینتون، باراک اوباما را هدف حملات خود قرار می دهد و حامیان مالی سناتور هیلاری کلینتون در مقابل نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا صف کشیده اند. سناتور باراک اوباما نیز جرالدو فیراروی دموکرات را هدف حملات قرار داده است.
نیوت گینگریچ رئیس سابق مجلس نمایندگان نیز افزود حزب دموکرات با چالشهای بسیار زیادی روبرو است. حزب دموکرات در اختلافهای داخلی خود زمین گیر شده است و نمی تواند به اداره امور کشور بپردازد و جمهوری خواهان نیز باید از این فرصت بهره برداری کنند و حتی برخی از عناصر ناراضی دموکرات را در مجلس نمایندگان و سنا با خود همراه کنند.

سوريه آمادگي خود را براي مقابله با حمله نظامي آمريكا اعلام كرد



به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري فرانسه، "وليد المعلم" يكشنبه در پايان نشست سران عرب در دمشق به خبرنگاران گفت: «انسان عاقل بايد تمامي احتمالات را تخمين بزند زيرا با دولتي مواجه هستيم كه نحوه حمله را مي‌داند اما با خروج از آن وضعيت آشنا نيست.» معلم با اشاره به استقرار تقريباً 160 هزار سرباز آمريكايي پس از پنج سال از آغاز اشغال عراق و به رغم سرنگوني "صدام حسين"، ديكتاتور معدوم، گفت: «ما اميدواريم كه اقدام نظامي آمريكا عليه كشور ديگري در منطقه اتفاق نيافتد و براي گفتگو و توافق به منظور جلوگيري از تخريب و كشتار بيشتر در اين منطقه توسط آمريكايي‌ها اميد داريم.» آمريكا تلاش‌ مي‌كند تا سوريه را به اتهام حمايت از حزب‌الله لبنان و گروه‌هاي مبارز فلسطيني منزوي كند. واشنگتن همچنين سوريه را به دخالت در عراق و لبنان متهم مي‌كند و به متحدان خاورميانه‌اي خود اصرار كرد كه در نشست سران عرب در دمشق شركت نكنند.

ایالات متحده خواهان مشاهده قرارداد گاز ایران و سوئیس شد

سفارت ایالات متحده آمریکا در سوئیس اعلام کرد دولت آمریکا خواهان مشاهده قرارداد خرید گاز طبیعی بین ایران و سوئیس شده است.
ایالات متحده در بیانیه ای که در وب سایت خود به همین منظور انتشار داده، اعلام کرده است که در 17 ماه مارس رسما از دولت سوئیس خواسته است قرارداد مذکور را برای مشاهده به آمریکا تحویل دهد.
به گفته مقامات آمریکایی دولت سوئیس هنوز به در خواست آمریکا پاسخ مثبت نداده اند.
در وب سایت سفارت آمریکا آمده است چنین قراردادهایی تلاشهای گروه 1+5 را برای منصرف کردن ایران از برنامه های هسته ای اش تضعیف می کند و حاوی پیامی نادرست به دولت ایران است.
در وب سایت همچنین آمده است چنین اقداماتی نقش سوئیس را به عنوان کشوری بی طرف که حافظ منافع ایالات متحده در ایران و کوبا است، زیر سوال می برد.
دولت سوئیس اعلام کرده است که این قرارداد تحریم های وضع شده شورای امنیت علیه دولت ایران را نقض نمی کند و سوئیس به عنوان کشوری بی طرف حق انعقاد چنین قرارداد هایی را با ایران دارد.
بنا بر گزارش ها مدت قرارداد گاز طبیعی ایران و سوئیس 25 سال و ارزش آن بین 28 تا 42 میلیارد دلار ارزیابی شده است، که شرکت ملی گاز ایران با شرکت EGL سوئیس بسته است.

رییس CIA گفت باور دارد ایران بدنبال سلاح هسته ای است

مایکل هِیدن Michael Hayden ، رییس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، CIA روز یکشنبه گفت: وی شخصاً باور دارد ایران به دنبال برنامه های تولید سلاح اتمی است.
اما وی در ادامه گفت: او گزارش این سازمان در ماه دسامبر را مبنا قرار می دهد که گفته بود ایران فعالیت های اتمی خود را در سال 2003 متوقف کرده است.
آقای هیدن با اشاره به سه قطعنامه تحریمی علیه ایران گفت: "اگر ایران تمایلی به توسعه برنامه تسلیحات اتمی نداشت، به نظر من حاضر به پرداخت چنین بهایی نمی شد."

جمهوری اسلامی به بیانیه اتحادیه عرب در مورد جزیره های ایرانی واکنش نشان داد

وزارت خارجه جمهوری اسلامی، روز یکشنبه تصمیم گیری در باره جزاير ایرانی ِ تنب کوچک و بزرگ و ابوموسی را در نشست ِاتحادیه عرب، مداخله در امور داخلی ایران دانست.
اعضای اتحادیه عرب روز یکشنبه در بیانیه پایانی نشست سران این اتحادیه از ادعای امارات متحده عربی مبنی بر مالکیت جزایر سه گانه تنب کوچک و بزرگ و ابوموسی پشتیانی کردند.
محمد علی حسینی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه درواکنش به این خبر گفت: اين سه جزيره جزو جدا نشدنی سرزمين ايران است و تصمیم گیری در مورد آن مداخله در امور داخلی ایران است

۱۳۸۷ فروردین ۱۱, یکشنبه

اعتراف مقتدی صدر به دست داشتن رژیم در وقایع عراق

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از سایت حکومتی تابناک: مقتدی صدر، روحاني جوان عراقي و رهبر گروه نظامي جيش‌المهدی، در سخناني گستاخانه كه شب گذشته از شبكه الجزيره پخش شد، اظهار كرد، در ديداري كه سال گذشته با رهبر جمهوری اسلامی داشتم، به آيت‌الله خامنه‌اي گفته‌ام كه به اقدامات سياسی و نظامی خود در عراق پايان دهد.
گفت‌وگوي صدر با شبكه الجزيره كه گويا مدتي پيش ضبط شده بود، در شرايطي شب گذشته پخش شد كه تحركات گروه شبه نظامي منتسب به وي در روزهاي گذشته پس از 6 ماه آرامش نسبي در عراق، بار ديگر اين كشور را به آشوب كشاندند، به گونه اي كه طبق اعلام منابع عراقي در اين هفته قريب 2500 تن كشته يا زخمي شده‌اند.
در خلال مصاحبه، مجري اين شبكه از مقتدی صدر پرسيد برخي مدعي اند شما در عراق، برنامه‌هاي جمهوری اسلامی را اجرا مي‌كنيد.
مقتدي صدر در پاسخ گفت من در ديداري كه سال گذشته با رهبر جمهوری اسلامی داشتم، ايشان را نصيحت كردم، ببخشيد يادآور شدم كه با اهداف «سياسی و نظامی» جمهوری اسلامی در عراق موافق نيستم و جمهوری اسلامی بايد به اين دخالتها پايان دهد.

اظهارات قذافی در باره نشست سران عرب در دمشق

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري فرانسه، سرهنگ معمر قذافي رهبر ليبي پس از نشست سران عرب در دمشق اعلام کرد این نشست شاهد هيچ تحول مثبتي نبود. هيچ تحول چشمگيري در اين نشست مانند نشست هاي گذشته مشاهده نشد.
قذافي در مصاحبه با اين خبرگزاري افزود مهمترين مسئله در اين نشست اين بود که ما به وجود اختلافات،‌ مشکلات و نفرت بين کشورهاي عربي آگاه شديم و بايد سازوکاري را براي فايق آمدن بر اين مشکلات بيابيم.

مدیر سیا: رژیم تهران بدنبال تسلیحات هسته ای است



به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) امروز اعلام کرد رژیم تهران بدنبال دستیابی به تسلیحات هسته ای است.
مایکل هایدن که با شبکه تلویزیونی ان بی سی آمریکا مصاحبه می کرد، در پاسخ به این سئوال که آیا به نظر شما رژیم تهران بدنبال سلاح هسته ای است؟ گفت من شخصا فکر می کنم که اینطور است.
مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در ادامه گفت چرا بدنبال تولید سوخت هسته ای هستند وقتی می بینند که آمریکا و شورای امنیت سازمان ملل آنها را تحریم کرده اند. اگر بدنبال دستیابی به تکنولوژی تولید سوخت هسته ای بدون نظارت بین المللی نبودند، چرا اینهمه فشار را باید تحمل می کردند؟
خبرگزاری فرانسه نوشت معاون رئیس جمهور آمریکا نیز چند روز پیش رژیم تهران را متهم کرد که بطور فعال در پی دستیابی به تکنولوژی غنی سازی اورانیوم برای اهداف نظامی است.
بنا براین گزارش دیک چینی که با شبکه خبری ای بی سی آمریکا مصاحبه می کرد، گفت آنها (رژیم تهران) فعالانه بدنبال غنی سازی اورانیوم برای تولید تسلیحات اتمی هستند.
گوردون براون، نخست وزير انگلستان نیز دو روز پیش در كنفرانس مطبوعاتی خود با نيكلا سركوزی، رئيس جمهور فرانسه در لندن نسبت به فعاليتهای هسته ای رژيم تهران ابراز نگرانی كرده بود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار تلويزيون اسكای نيوز گفت ما در برهه حساسی قرار داريم. ما نگرانیم كه رژيمهايی مانند رژيم تهران بتوانند به سلاح هسته ای دست یابند.
رئیس جمهور فرانسه نیز گفت پاریس و لندن مصمم هستند تا به جاه طلبی های هسته ای رژيم تهران پايان دهند.

آماده باش نیروهای آمریکایی در مرزهای ایران

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري حکومتی انتخاب: سازمان اطلاعاتی روسیه از آماده باش نیروهای آمریکایی در مرزهای ایران خبر داد. سازمان اطلاعاتی روسیه از فعالیتهای غیرمنتظرۀ نیروهای مسلح ایالات متحدۀ آمریکا در مرزهای ایران خبر داد. بر اساس این گزارش، یک مقام عالیرتبۀ امنیتی روسیه گفت سازمانهای اطلاعاتی روسیه از تشدید تمرینات نظامی هوایی و زمینی ارتش آمریکا علیه رژیم تهران خبر داده اند.به گزارش اینفورمیشن کلیرینگ هاوس به نقل از ریانووستی؛ وی در ادامه افزود؛ بر اساس اطلاعات بدست آمده پنتاگون هنوز در رابطه با زمان دقیق حملۀ نظامی علیه رژیم تهران تصمیمی نگرفته است.
وی گفت: پنتاگون خواهان جنگی است که با اندک هزینه ای، رژیم تهران را به زانو در آورد.
این منبع اطلاعاتی همچنین گفته است که حضور نظامی آمریکا در منطقه به سطحی مشابه به سال 2003 که به عراق حمله کرد، رسیده است.
ژنرال لئونید ایواشوف، نایب رئیس آکادمی علوم ژئوپلتیک،هفتۀ گذشته اظهار داشت که پنتاگون در نظر دارد تا در آینده ای نزدیک حملۀ هوایی گسترده ای را علیه زیر ساختارهای نظامی رژیم تهران آغاز کند.
برپایۀ این گزارش ناوگان جدید حامل نیروهای نظامی آمریکایی عازم خلیج فارس شده است.
ایالات متحدۀ آمریکا ناوگان یو اس اس جان استنیس [که متشکل از حدود 3200 ملوان، حدود 80 هواپيمای جنگی اعم از "اف ای 18" و جنگنده بمب افکن‌های "سوپر هورنت"،هشت کشتی-ناوچه پشتیبانی و 4 زیردریایی اتمی است.] و ناوگروه دوایت دی آیزنهاور[که متشکل از نزدیک به 5000 ملوان، 80 تا 90 جنگنده بمب افکن های ای اف 18؛سوپر هورنت و سی هریر به همراه 15 کشتی پشتیبانی، ناوچه و زیر دریایی اتمی اعم از 8 ناوچه سریع و تهاجی، همچنین سامانه پرتاب موشک های هدایت شونده کروز، دسترویر و رماج است.] در موقعیت منطقه خلیج فارس قرار دارند.
این گزارش می افزاید ایالات متحده آمریکا همچنین سامانه دفاع ضد موشکی پاتریوت را نیز به خلیج فارس فرستاده است.

طرح موضوع جزایر ایرانی در بیانیه نشست سران عرب

ادعاهای واهی و بی اساس در مورد سه جزیره ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک بار دیگر در بیانیه نشست سران اتحادیه عرب مطرح شده است. در این بیانیه ادعا شده که این جزایر متعلق به امارات متحده عربی است.
سوریه بعنوان میزبان این نشست بیانیه مزبور را تنظیم و امضا کرده است. سوریه همپیمان جمهوری اسلامی بشمار می رود. منوچهر متکی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی نیز در این نشست شرکت داشته است.

سفر تازه رایس به خاورمیانه برای پیشبرد مذاکرات صلح




اسرائیل گفته است که همزمان با سفر کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا به این کشور، ۵۰ پست بازرسی در کرانه باختری که مانع از عبور و مرور فلسطينی هاست، جمع آوری می شود.
مقامات اسرائيلی که نخواستند نامشان فاش شود، پیشتر ضمن اعلام این خبر گفته بودند که این کشور قصد دارد به فلسطينيان اجازه دهد تا در مناطقی که اکنون در کنترل اسرائيلی هاست، ايستگاه پليس باز کنند و به تاجران فلسطينی اجازه خواهند داد تا بيشتر به اسرائيل دسترسی داشته باشند.
اين اقدام به نوعی در راستای پيشنهاد قبلی تونی بلر، نخست وزير سابق بريتانيا صورت می گيرد که رفت و آمد فلسطينيان به اسرائيل را موجب بهبود وضعیت اقتصادی آنها دانسته بود.
سفر سه روزه رايس به خاور ميانه
کاندوليزا رايس، وزير امور خارجه آمريکا که برای يک سفر سه روزه در اسرائيل به سر می برد، روز يکشنبه گفت: انتظار دارد اسرائيل و فلسطين گام های مهمی را برای سهولت شرايط بد اقتصادی فلسطينی ها و ارتقای امنيت اسرائيل بردارند. خانم رايس که برای پيشبرد مذاکرات صلح در خاورميانه به سر می برد، در يک کنفرانس خبری با وزير امور خارجه اسرائيل گفت که کوشش دو طرف در اين زمينه به يک قرارداد صلح تا پايان سال خواهد انجاميد که بر اساس آن به سمت تاسيس کشور فلسطين گام برداشته خواهد شد.
وزير امور خارجه آمريکا گفت:«مسئوليت دوجانبه ای برای ايجاد فضا و واقعيت تاسيس يک کشور فلسطينی بر اساس امنيت اسرائيل و فلسطينی ها و قابليت زيست اقتصادی برای فلسطينی ها وجود دارد.»
خانم رايس افزود:«من توجهات امنيتی را درک می کنم و اميدوارم و انتظار دارم که ما قادر باشيم در اين باره کاری انجام دهيم؛ يا اسرائيلی ها و فلسطينی ها با هم کاری در اين مورد انجام دهند که برای امنيت و اقتصاد مهم باشد.»
تزيپی ليونی، وزير امور خارجه اسرائيل نیز گفت که طرف اسرائيلی تا زمانی که عکس العمل های فلسطينی ها برای برقراری امنيت را مشاهده کند، حاضر به اقدام در اين زمینه است.
خانم ليونی گفت که از ايده حمايت اقتصادی از فلسطين و تسهيل زندگی اقتصادی آنها حمايت می کند و افزود:«مثل هميشه، فرمول اين است که ما هر کاری انجام می دهيم تا زمانی که آن بر امنيت ما تاثير منفی نگذارد.»
خانم رايس روز يکشنبه قرار است که در گفت و گویی سه جانبه با حضور اهود باراک، وزير دفاع اسرائيل و سلام فیاض، نخست وزير تشکیلات خودگردان فلسطينی شرکت کند.
آمريکا اعلام کرده بود که جرج بوش، رییس جمهوری اين کشور، مايل است پيش از ترک مقام خود در ماه ژانويه سال آينده، مذاکرات صلح بين اسرائيل و فلسطينی ها به ثمر برسد.
با اين حال خانم رايس گفت که وی به منطقه سفر نکرده است تا ايده های آمريکا را در اين مورد دخالت دهد.
به رغم اين، وزرای امور خارجه آمریکا و اسرائیل هر دو تاکيد کردند که پروسه توافق برای صلح هرچه سريعتر بايد پيش رود.
خانم رايس پس از ديدار با باراک و فیاض در روز يکشنبه، سفر کوتاهی به عمان خواهد داشت تا در آنجا با شاه عبدالله دوم و محمود عباس که در حال حاضر در آنجا به سر می برد، ديدار کند.
وزير امور خارجه آمريکا پس از آن به اسرائيل باز می گردد تا روز دوشنبه در يک گفت و گوی سه جانبه با خانم ليونی، مسئول تيم مذاکره کننده صلح اسرائيل و احمد قریع، مسئول تيم فلسطينی شرکت کند و پس از آن دوباره به عمان بازمی گردد تا مذاکرات بيشتری با محمود عباس داشته باشد.
از سوی دیگر، اسرائيل اعلام کرده است که خواهان مذاکره با سوريه برای رسيدن به صلح است.
اهود باراک، وزير دفاع اسرائيل روز يکشنبه گفت که مذاکره صلح با دمشق از اهداف اصلی سياست خارجی اسرائيل است.
اهود اولمرت، نخست وزير اسرائيل نیز روز چهارشنبه گفته بود که آماده مذاکره با سوريه است و ممکن است که اين مذاکرات پنهانی انجام شود

شورای نگهبان انتخابات تهران را تاييد کرد




شورای نگهبان روز یکشنبه در حالی انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران را تاييد کرد که محمد خاتمی و مهدی کروبی در نامه ای به شورای نگهبان خواستار بازشماری آرای این حوزه انتخابیه شده بودند.
عباسعلی کدخدايی، سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که اين شورا صحت انتخابات در «حوزه تهران بزرگ» و ۳۵ حوزه انتخابيه ديگر را تاييد کرده است. با تایید اين حوزه های انتخابیه، شورای نگهبان تا کنون صحت انتخابات در ۱۳۶ حوزه از ۲۰۷ حوزه رای گيری کل کشور را تایید کرده است.
۲۹ اسفند ماه گذشته، مهدی کروبی، رييس مجلس ششم و دبیر کل حزب اعتماد ملی همراه با محمد خاتمی، رييس جمهوری پیشین جمهوری اسلامی در نامه ای مشترک به شورای نگهبان قانون اساسی، خواستار باز شماری آرای انتخابات مجلس در تهران شده بودند.
با پايان شمارش آرای انتخابات هشتمين دوره مجلس شورای اسلامی در روز يکشنبه ۲۶ اسفند ماه مشخص شد که در مجموع اصولگرايان ۱۶۶ کرسی، اصلاح طلبان ۳۲ کرسی و نمايندگان مستقل نيز ۲۵ کرسی مجلس به دست آوردند.از ۳۰ کرسی حوزه تهران بزرگ، شامل تهران، شهر ری، شميرانات و اسلام شهر، سرنوشت ۱۹ کرسی مشخص شد که تمام این کرسی ها به اصولگرايان رسيد و انتخاب ۱۱ نماينده ديگر هم به دور دوم کشيده شد.
با اعلام نتايج انتخابات در تهران، اصلاح طلبان اعلام کردند که «به شدت نسبت به روند شمارش، جمع بندی و اعلام نتايج» آراء انتخابات مجلس هشتم در این حوزه، «مشکوک» هستند.
در نتیجه این اعتراض ها بود که محمد خاتمی و مهدی کروبی در نامه ای به شورای نگهبان از نگرانی هايی خود در مورد نتايج انتخابات در «حوزه تهران بزرگ» سخن گفتند و درخواست کردند که « آرای تهران و اگر ميسر نباشد صندوق هايی از ميان صندوق ها به طور تصادفی انتخاب و با حضور نمايندگان - يا نماينده مورد قبول نماينده شرکت کننده در انتخابات - مورد بازشماری قرار گيرد.»
در ادامه این نامه آمده بود: «در مورد نتايج انتخابات در تهران نگرانی هايی وجود دارد که اگر رفع نشود مطمئنا به زيان نظام و جامعه خواهد بود. صرف نظر از تنگناهايی که برای نمايندگان نامزدان برای حضور در صندوق ها وجودداشت، آنچه از گزارش های متعدد چه از سوی معدود نمايندگان حاضر در رای گيری و شمارش آرا و چه از منابع موثق ديگر{نشان می دهد که} نتايج اعلام شده تناسبی با آرا ريخته شده در صندوق ها ندارد.»
شورای نگهبان قانون اساسی، متولی نظارت بر انتخابات در جمهوری اسلامی ايران، روز ششم ارديبهشت ماه را روز برگزاری دور دوم انتخابات مجلس هشتم اعلام کرده است.
در دور دوم اصولگرايان که با نامزدهای زيادی در انتخابات شرکت کرده اند ۶۷ نامزد خواهند داشت، در حالی که سهم اصلاح طلبان ۳۶ کانديدا و مستقل ها نيز ۳۱ نامزد است.
وزارت کشور و شورای نگهبان جمهوری اسلامی، در زمستان گذشته صلاحيت حدود دو هزار و ۲۰۰ کانديدای انتخبات مجلس هشتم را رد کردند.
اصلاح طلبان اعلام کرده اند که بيشترین نامزدهای رد صلاحیت شده متعلق به آنان بوده است.

دولت عراق از دستور صدر براي توقف درگيري‌ها استقبال كرد



به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري رويترز، "علي الدباغ"، سخنگوي دولت عراق، گفت: «اين اعلام از سوي صدر به منزله اقدامي مثبت است.» صدر طي دستوري از هوادارانش خواست كه مبارزه خياباني با نيروهاي امنيتي عراق را رها كنند و از خيابان‌ها خارج شوند. الدباغ در تلويزيون دولتي العراقيه اظهار داشت: «ما به عنوان نماينده دولت عراق از اين اقدام استقبال مي‌كنيم و معتقديم كه اين حركت به منزله حمايت از دولت اين كشور براي برقراري امنيت محسوب مي‌شود.»

صدر به هواداران خود دستور عقب‌نشيني داد



به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري فرانسه، "مقتدي صدر" به مبارزان خود دستور داد كه از خيابان‌هاي شهر بصره و ديگر مناطق خارج شوند و درگيري با نيروهاي دولتي را رها كنند. طرفداران جنبش صدر و نيروهاي امنيتي دولت پنج روز متوالي در بصره و ديگر شهرهاي عراق به شدت درگير شده‌اند.

مقتدي صدر: سلاح به دستها در عراق از ما نيستند



به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاري فرانسه، رهبر جريان صدر عراق به طرفداران خود دستور عقب‌‌نشيني از خيابان‌هاي همه استان‌هاي عراق و پايان دادن به درگيري مسلحانه با نيروهاي دولتي داد. مقتدا صدر طي بيانيه‌اي مهر و موم شده و صادره از نجف اعلام كرد:بنا بر مسؤوليت شرعي و به منظور استقلال و آزادي عراق از چنگ ظالمان و جلوگيري از ريخته شدن خون مرد بي‌گناه و حفظ امنيت اين كشور تصميم رها كردن درگيري مسلحانه در بصره و همه استان‌ها اتخاذ شد. در اين بيانيه آمده است:هر آنكس كه با خود سلاح حمل كند و نهادها و سرويس‌هاي دولتي و دفاتر احزاب را هدف قرار دهد از ما نيست. رهبر جريان صدر در اين بيانيه خواستار توقف بازداشت‌هاي غيرقانوني و اجراي قانون بخشش عمومي و آزادي زنداياني كه جرم آنها اثبات نشده است،به ويژه آنهايي كه وابسته به جريان صدر هستند، شد. درگيري طرفداران جريان صدر با نيروهاي امنيتي عراق كه سحرگاه سه‌شنبه گذشته تاكنون از بصره آغاز شده و به ديگر شهرهاي جنوبي عراق از جمله شهرك صدر،پايگاه اصلي جريان صدر كشيده شد، بيش از 275 كشته و صدها زخمي بر جاي گذاشت. مقتدا صدر در بيانيه خود گفت:تاكيد مي‌كنيم كه جريان صدر سلاح سنگين در اختيار ندارد. روحاني عراقي همچنين خواستار همكاري طرفدارانش با دستگاه‌هاي دولتي براي تحقق امنيت و محكوم كردن جنايتكاران بر اساس راه‌هاي قانوني شد. رهبر جريان صدر بازگشت مهاجران عراقي به مناطق مسكوني خود را نيز خواستار شد و از دولت خواست در همه تدابير امنيتي خود مراعات حقوق بشر را در نظر داشته باشد. مقتدا صدر اشغالگران را عامل برافروخته شدن آتش فتنه‌انگيزي در بين مردم عراق دانست. بيانيه صدر با دعوت به عملي كردن طرح‌هاي عمراني و خدمات‌رساني در همه استان‌هاي عراق به پايان رسيد.

تلفات جنگ احتمالی اسرائیل با سوریه چقدر خواهد بود؟

اسرائیلی ها تلفات و خسارات جنگ احتمالی با سوریه را مو به مو حساب کردند. در صورت جنگ اسرائیل با سوریه چند اسرائیلی کشته خواهند شد؟ چند خانه تخریب خواهد شد و چند اسرائیلی آن کشور را ترک خواهند کرد؟ محاسبات اسرائیل همه را شوکه کرد!
متخصصان امر می گویند معمولا این محاسبه ها به صورت کاملا سری انجام می شوند اما اقدام اسرائیل در نشر این محاسبات در اینترنت از نظر صاحبنظران چندان طبیعی نیست. محاسبات اسرائیل در مورد جنگ احتمالی با سوریه هم مردم اسرائیل و هم منطقه را به نوعی تشویش دچار کرد. اینک محاسبات اسرائیل از تلفات جنگ با سوریه:
در صورت جنگ موشکی:
دولت اسرائیل به مسئولان محلی جزوه ای حاوی "برنامه جنگ" توزیع کرده است. در این جزوه اطلاعاتی در مورد اینکه در صورت جنگ با سوریه بر سر بخش های مختلف اسرائیل چه خواهد آمد. اطلاعاتی داده شده است. در صورت حمله موشکی سوریه به اسرائیل در مجموع 3300 اسرائیلی کشته خواهند شد.
در صورت جنگ شیمیایی:
محاسبات یک سایت اینترنتی به نام Strategypage در مورد جنگ احتمالی اسرائیل – سوریه، در داخل اسرائیل نیز واکنش هایی به دنبال داشت. بر اساس محاسبات آن سایت در صورت اقدام سوریه به استفاده از مواد شیمیایی اسرائیل 16 هزار کشته خواهد داد.200 هزار اسرائیلی بدون خانه خواهند شد و یکصد هزار نفر نیز اسرائیل را ترک خواهند کرد.
به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار ترکیه
به نقل از حریت، در این محاسبات همچنین از روابط نزدیک ایران – سوریه اظهار نگرانی شدیدی شده است و آمده است: احتمال آنکه در صورت جنگ سوریه – اسرائیل، ایران هم با موشک های بالستیک اسرائیل را هدف قرار دهد وجود دارد. بزرگترین تهدید واقعی روابط نزدیک سوریه با ایران است.
سوریه شش انبار مهمات شامل صدها تن موشک اسکاد دارد و برد موشکهای آن کشور بین 500 تا 700 کیلومتر است.
پی نوشت – اسرائیل احتمالا از این آمار دادن نیت خاصی داشته است. به نظر نمی رسد در صورت جنگ اسرائیل با سوریه تعداد تلفات اسرائیل آنقدر کم باشد چون جنگ احتمالی اسرائیل با سوریه تنها جنگ بین این دو کشور نخواهد بود بلکه بسیاری از کشورهای عربی و ایران نیز در جنگ محتمل در کنار سوریه قرار خواهند گرفت. ضمن آنکه آمار خارج شدگان از اسرائیل نیز بسیار بیشتر از آماری خواهد بود که اسرائیلی ها داده اند.

راهیان گور

رژیم به نام "راهیان نور", "راهیان گور" به راه انداخته و مغزشویی پرخاشگرانه ضد انسانی را گرامیداشت رشادت های نسل سوخته وامی نمایاند. به جای التیام نهادن بر تلخی ها و مرارت های جنگ ایران و عراق در وجدان عمومی جامعه, عامدانه بر زخم باز نمک می پاشد چون خود زخمی مهلک بر پیکر جامعه ایرانی است....
روشنگری: یک نظام سیاسی مردمی که در برابر مردم پاسخگوست نسبت به تجارب تلخی مثل جنگ ایران و عراق و کشتارها, جراحات, ویرانی های سنگین جانی و مالی حاصل از آن چگونه رفتار می کند؟ پاسخ این پرسش ساده روشن است: اصلی ترین وظیفه این نظام مرهم نهادن بر جراحات باقی مانده از جنگ است. از طریق فراهم کردن امکانات زندگی برای آنانی که با انگیزه حفظ موجودیت کشور در این جنگ آسیب دیده و ناقص شده اند. از طریق رسیدگی به وضعیت معیشتی خانواده هایی که جنگ خانه هایشان را ویران کرده است؛ نان آورشان را ربوده است و مایه افلاس شان شده است, و در سطح کلان تر از طریق بازنگری اساسی در سیاست ها و در پیش گرفتن چنان سیاستی که بهانه جنگی تازه را در خدمت هیچ متجاوزی قرار ندهد. با چنین روش هایی است که تلخی و مرارت های جنگ به تدریج در وجدان عمومی التیام می یابد و خطرات وقوع جنگ کاهش می یابد. رژیم نامردمی جمهوری اسلامی اما به جای این راهکارها کاروان های "راهیان نور" به راه انداخته است و هر روز هم بر وسعت این کاروان ها می افزاید. سال ها پس از پایان جنگ, هنوز مین های مناطق مرزی را پاکسازی نکرده اند و مین ها بر اساس آمارهای همین رژیم هنوز روزانه بیش از یک نفر را به کام مرگ می فرستند, صدها هزار مجروج جنگی همچنان در شرایط اسف بار در این گرانی وحشتناک و طاقت فرسا از ناچیزترین امکانات زندگی محرومند و صدایشان به جایی نمی رسد. این رژیم حتی صدای آنهایی را که زمانی حزب اللهی بوده اند و برای حفظ همین رژیم به جبهه ها رفتند و معلول شده اند خفه می کند و نیازهای زندگی این دسته را بی پاسخ می گذارد. آنوقت برای باز و تازه نگاه داشتن زخم جنگ در روح و روان جامعه ایران با سازماندهی فرماندهان نظامی فاسدی که بعضا سراغشان را باید در آغوش تن فروشان در عشرت کده های اختصاصی شان گرفت, تحت عنوان "راهیان نور" بساط مغزشویی جوانان و دانش آموزان به پا می کنند. این ها به دستور امام جنایت کارشان زمانی که می شد آبرومندانه به جنگ و کشتار خاتمه داد برای تثبیت پایه های نظامشان جنگ را ادامه دادند و صدها هزار جوان بیگناه را در تنور جنگ سوزاندند, شهرها و روستاها را از شیون مادران فرزند باخته و زنان بیوه انباشتند و چهارراهها و میادین, گوچه ها و پس کوچه ها در سوگ حجله ها غرق شد, اما باز هم دست بردار نیستند. این ماشین جنون و آدمکشی و سفاهت انگار اشتهایش سیری ناپذیر است. دسته دسته جوانان را در قالب کاروان های "راهیان نور" به مناطق جنگی می برند و این مناطق را به جنگ ندیده ها نشان می دهند تا زیر گوشش شان بخوانند همان طور که زمانی جوانان قدیم به فرمان خمینی در این خاک ها به خون تپیدند شما هم آماده باشید تا اگر آقای خامنه ای دستور داد به همین ترتیب در جاهایی شبیه همین جاها خودتان ار معلول کنید و به کشتن بدهید. به این ترتیب رژیم به نام "راهیان نور", "راهیان گور" به راه انداخته و مغزشویی پرخاشگرانه ضد انسانی را گرامیداشت رشادت های نسل سوخته وامی نمایاند. بر زخم باز نمک می پاشد چون خود زخمی مهلک بر پیکر جامعه ایرانی است. رژیمی که وجودش با مرگ و ویرانی و تباهی و فساد درهم آمیخته است و نمی تواند بماند مگر این که یا بکشد یا به پرورش گوشت دم توپ مشغول باشد. جمهوری اسلامی, بخصوص دستگاه ولایی و پاسداران مزدور و فرماندهان ریاکارش اما کور خوانده اند. این بار نسل جوانی که تجربه خونین نسل گذشته را دارد به دام این تبلیغات پوچ و مسموم نمی افتد. کاروان واقعی نور نیازی ندارند به مناطق جنگی برده شوند, کافی است اعضای این کاروان ها از منازل محقر و سرپناه های معلولان و مجروحان گمنام و سوخته شده گان واقعی جنگ ایران و عراق بازدید کنند و بعد سری به زعفرانیه بزنند و از نزدیک محل زندگی سرداران و فرماندهان پشت جبهه آن جنگ را ببینند و با زندگی قربانیان و معلولان قیاس کنند. آنها همین که نیم ساعتی پشت در بنیاد شهدا و جانبازان پای سخن مجروحان آن جنگ بنشینند و از نزدیک با شیوه تعیین درصد جانبازان آن جنگ آشنا شوند و نامه های بی جواب مانده آنها خطاب به مسوولان و نهادهای حکومتی را بخوانند برایشان کافیست .

زلزله‌ 1/4 ریشتری شهر بزمان را لرزاند


به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از خبرگزاری فارس: زمین لرزه‌ای به بزرگی 1/4 ریشتر، حوالی بزمان در استان سیستان و بلوچستان را لرزاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران اعلام کرد: این زلزله دیشب در ساعت 7:22 دقیقه و 58 ثانیه حوالی بزمان در استان سیستان و بلوچستان رخ داد. برپایه این خبرتاکنون گزارشی از خسارات و تلفات این زمین لرزه در دسترس نیست

زلزله در شهر بزمان خسارات سنگینی بجا نگذاشته است


خبرگزاری فارس: مدیرکل دفتر بازسازی و حوادث غیر مترقبه استان سیستان و بلوچستان گفت: گزارشی مبنی خسارات جانی و مالی خاصی از زلزله اخیر اعلام نشده است.
حجتعلی شایانفر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان افزود: این زلزله در ساعت 22 و7 دقیقه شنبه شب بر اساس اعلام موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و همچنین ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه کشور به بزرگی 47 و یک دهم در مقیاس ریشتر در70 کیلومتری شهر بزمان در استان سیستان و بلوچستان به وقوع پیوست. وی افزود: براین اساس فرماندار ایرانشهر بعنوان رئیس ستاد حوادث شهرستان بلافاصله هماهنگی‌های لازم را بعمل آورده و براساس آخرین گزارش‌های دریافتی خسارات جانی و مالی سنگینی از زلزله مذکور گزارش نشده است.

18 درصد دختران و 35 درصد پسرهای ايرانی قليان می كشند

دبيرکل اتحاديه جهاني مبارزه با بيماري هاي ريوي گفت: شيوه سنتي نگاه به قليان و عرضه آن در مراکز تفريحي در کشور موجب شده است 18 درصد از دختران و 35 درصد از پسران جوان ما قليان بکشند .
دکتر محمدرضا مسجدي افزود : در شرايطي که جمهوري اسلامي ايران جزو کشورهاي پيشگام در پيوستن به معاهده بين المللي کنترل دخانيات و در داشتن قانون جامع کنترل دخانيات جزو 5 کشور دنيا هستيم ، مبارزه با عواملي که موجب گرايش جوانان ما به سيگار و قليان مي شود وظيفه ملي محسوب مي شود .
وي با بيان اينکه کمپاني هاي بزرگ توليد سيگار که عمدتا آمريکايي هستند بدنبال کاهش مصرف سيگار در کشورهاي غربي ، بر جوانان کشورهاي درحال توسعه از جمله ايران که از کشورهاي با جمعيت جوان است تمرکز کرده اند تا محصولات خود را به فروش برسانند تاکيد کرد : اين در حالي است که مصرف قليان از سيگار نيز در بين جوانان ما بالاتر است به طوري که آمار مصرف سيگار در جوانان کشور ، 3/5 درصد در دختران و 15 درصد در پسرها است .
رئيس مرکز تحقيقات سل و بيماريهاي ريوي با بيان اينکه امروزه آمار بيماريهاي قلبي و سکته هاي قلبي و مغزي به ويژه در بين جوانان رو به فزوني است تاکيد کرد : در بين عوامل مستعد کننده اين بيماريها سيگار و قليان که مواد خطرناک موجود در هر پک آن معادل 70 نخ سيگار است ، بيش از سايرين قابل کنترل و پيشگيري است .
دکتر مسجدي در باره عوارض دود قليان گفت : اين اعتقاد که چون دود قليان از آب مي گذرد تصفيه مي شود کاملا اشتباه است زيرا دود قليان سنگين تر ، رسوبش بيشتر و عوارضش نيز بيشتر است ضمن اينکه توتونهاي موجود قليان به علت اسانسهاي غير مجاز اغلب سرطان زا نيز به حساب مي آيند .
وي به قهوه خانه داران و مديران رستورانهاي سنتي پيشنهاد کرد با عرضه انواع چاي مانند چاي دارچين ، گل گاو زبان و چاي زنجبيل و انواع شيريني ها و مرباها و تنقلات تهيه شده از خرما و خوراکي هاي نشاط آور از زعفران مثل بستني ، شربت و چاي زعفراني ، هم سود آوري مناسب داشته باشند و هم فرهنگ سلامتي را ترويج کنند .
دکتر مسجدي افزود : حمايت از قهوه داران به منظور گسترش صنعت گردشگري در ايران ضروري است اما اين را هم بايد بپذيريم که قهوه خانه مساوي قليان نيست.

نگرانی شدید حسنی مبارک از سیاستهای مخرب رژیم در منطقه

به گزارش آژانس خبری تفتان به نقل از سایت صبح نیوز: حسنی مبارک، رئیس جمهوری مصرکه او نیز ترجیح داده پای خود را از نشست سران عرب با میزبانی بشار اسد، هم پیمان رهبران جمهوری اسلامی بیرون بکشد، در روزهای اخیر از سیاستهای جمهوری اسلامی ایران شدیدا ابراز نگرانی کرده است.
روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» مصاحبه با یک دیپلمات مهم اروپائی را در شماره چهارشنبه ۲۶ مارس نقل کرد که در آن آمده است، رئیس جمهوری مصر در دیدار با وی نسبت به «عواقب وخیم مداخلات تحریک آمیز جمهوری اسلامی ایران درامور منطقه» ابراز نگرانی عمیق کرده است.
حسنی مبارک به این دیپلمات ارشد اروپائی گفته است: «بحران غزه و بحران لبنان، هردو از یک چشمه آب می خورد و ایران است که هردو بحران را بوجود آورده است».
به نوشته «هاآرتص»، حسنی مبارک گفته است: «این مداخلات عواقبی بدترازامروز در پی خواهد داشت و باید منتظر وضعی وخیم تربود».
بنابراین گزارش، رئیس جمهوری مصر مدعی شده است: تسلط حماس بر نوارغزه این مفهوم را دارد که گویا جمهوری اسلامی ایران به همسایه ای برای مصر مبدل شده است.
این سخنان نشانگر نگرانی عمیق مصر - این کشورپیشگام جهان عرب - ازعواقب حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از سازمان اسلامگرای حماس درغزه است. حماس از ده ماه پیش با کودتائی پر تلفات تسلط یکجانبه برغزه را در دست دارد و علیه دولت قانونی فلسطینی سرکشی کرده است.
اگردولت ایران حاضر نیست ارقام کمکهای کلان مالی و تسلیحاتی خود به حزب الله را فاش کند، درمورد حمایتهایش از حماس اقداماتی هم بصورت علنی انجام داده و هم افشاگریهای ناخواسته ای، بخشی از این کمکها را برملا کرده است.
دولت جمهوری اسلامی درسال گذشته توسط وزیرخارجه خود، منوچهر متکی ازدادن کمک مالی ۱۲۰ میلیون دلاری به حماس خبرداد. بارها محموله های پول نقد که در چمدانهائی همراه با مقامات حماس از مرز مصر با غزه برملا شد، نشان داد که جمهوری اسلامی ایران غیر از کمکهای علنی خود، انواع کمکهای پشت پرده را نیز به حماس دنبال می کند و بدین ترتیب به ماشین کسانی که محمود عباس آنها را «کودتاچیان خونریز» نامید، سوخت (پول نقد) می رساند.
رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، ارتشبد گابی اشکنازی چهارشنبه ۲۶ مارس دردیدار با رئیس کمیسیون تخصیص بودجه درمجلس سنای ایالات متحده که به اسرائیل آمده، مدعی شد: «تنها تلاش برای تولید سلاح هسته ای و موشکهای دوربرد جمهوری اسلامی ایران نیست که خطربی ثبات تر کردن منطقه را ایجاد کرده، بلکه ایران از تغذیه مالی و نظامی حماس و حزب الله دمی باز نایستاده و آنها را سرپا نگاه می دارد تا به اسرائیل لطمه برسانند».
فرماندهان ارتش اسرائیل روز پنجشنبه ۲۷ مارس ۲۰۰۸ فاش ساختند که بررسیهای آنان درتعقیب فعالیتهای تشکل «جهاد اسلامی» نیزنشان می دهد که ایران افزون برآنکه راکتهای جدیدی دراختیار این گروه و حماس قرارداده، نیروهای «جهاد اسلامی» را برای ساختن راکت با بردی دورتر تعلیم داده و شماری از راکتهائی که اخیرا با آن به اسرائیل حمله شده، ازسوی این گروه ساخته شده است.

نیروهای انگلیسی هم وارد درگیریهای بصره شدند

به گزارشآژانس خبری تفتان به نقل از شبکه خبري اسکاي نيوز، نيروهاي انگليسي نيز وارد درگيريهای شهر بصره در جنوب عراق شده و بسوی مواضع شبه نظاميان در اطراف این شهر توپ شلیک کرده اند. از زمان آغاز سرکوب شبه نظامیان شيعه توسط دولت عراق اين اولين باري است که نظاميان انگليسي با اين گروههای مسلح درگير شده اند. نوري مالکي، نخست وزير عراق در ديدار با رهبران قبايل در بصره عهد کرد در اين شهر بماند تا امنيت به آنجا باز گردد. مالکي گفت اين يک جنگ تعيين کننده و نهايي است. ما در هر وجب از خاک عراق با اين گروههاي تبهکار مقابله خواهيم کرد.
اسکاي نيوز در ادامه گفت نقش نيروهاي انگليسي در اين عمليات محدود است. حدود چهار هزار نيروي انگليسي در فرودگاه بصره که در خارج از اين شهر قرار دارد مستقر هستند. شبه نظامیان ارتش مهدي عمدتا در مناطق جنوب غرب بصره مستقر شده اند. اما نيروهاي عراقي در شرق بصره مستقر هستند و خواستار حملات هوايي آمريکا و حملات خمپاره اي نيروهاي انگليسي به مواضع شبه نظامیان شده اند. سخنگوي ارتش انگلستان مي گويد واحد توپخانه به درخواست نيروهاي عراقي وارد عمل شده است.
اسکاي نیوز افزود اين تنها بصره نيست که در آن درگيري روي داده است. از زمان آغاز درگيريها در بصره، شهرک صدر در بغداد نيز صحنه نبرد شديد بين نيروهاي امنيتي و شبه نظاميان بوده است و گزارشات حاکي از آنست که شب گذشته در شهر کربلا نیز چند شبه نظامي به دست نيروهاي ارتش عراق کشته شده اند. به نظر مي رسد دولت مالکي هيچگاه مثل الان مصمم نبوده که با کمک نيروهاي آمريکايي و انگليسي از عراق دفاع کند.

اعزام زائران به عراق متوقف شد

معاون عتبات عالیات عراق و سوریه سازمان حج گفت: اعزام زائران از روز 7 فروردین ماه متوقف شده و تا زمان بهبود وضعیت امنیتی داخل عراق ادامه خواهد داشت که البته امیدواریم طی چند روز آینده شرایط عادی و اعزامها مجددا آغاز شود.
حسین اکبری در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت اعزام زائران به عتبات عالیات عراق افزود: بدلیل وضعیت نا امن داخل عراق و همچنین بسته شدن مرز ملاحظاتی صورت گرفت و تردد متوقف شد به طوری که از روز 7 فروردین ماه اعزامی صورت نگرفته است و زائران ایرانی نیز که در عراق بودند به کشور باز می گردند.
به گفته وی در حال حاضر 8 هزار زائر ایرانی در عراق بسر می برند که طی دو یا سه روز آینده به کشور باز گردانده می شوند.
وی ادامه داد: البته این زائران بر اساس برنامه زمان بندی خود به کشور باز می گردند و تدابیری اندیشیده شده تا این زائران با مشکلی مواجه نشوند.
معاون عتبات عالیات عراق و سوریه سازمان حج تاکید کرد: براساس صحبتهایی که با مسئولان عراقی صورت گرفته قرار شده وضعیت امنیتی داخل عراق به ما اطلاع داده شود و به محض بهبود وضعیت و شرایط اعزام زائران مجددا آغاز خواهد شد.
اکبری درخصوص تاخیر در اعزام حدود 13 هزار زائر به عتبات گفت: براساس ثبت نامهای انجام شده روزانه 2 هزار و 700 زائر ایرانی وارد عراق می شدند که به دلیل شرایط نا امن عراق طی 5 روز گذشته اعزامی صورت نگرفته و زائران در انتظار باز شدن مرز و بهبود وضعیت هستند.

اعزام زائران به عراق متوقف شد

معاون عتبات عالیات عراق و سوریه سازمان حج گفت: اعزام زائران از روز 7 فروردین ماه متوقف شده و تا زمان بهبود وضعیت امنیتی داخل عراق ادامه خواهد داشت که البته امیدواریم طی چند روز آینده شرایط عادی و اعزامها مجددا آغاز شود.
حسین اکبری در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت اعزام زائران به عتبات عالیات عراق افزود: بدلیل وضعیت نا امن داخل عراق و همچنین بسته شدن مرز ملاحظاتی صورت گرفت و تردد متوقف شد به طوری که از روز 7 فروردین ماه اعزامی صورت نگرفته است و زائران ایرانی نیز که در عراق بودند به کشور باز می گردند.
به گفته وی در حال حاضر 8 هزار زائر ایرانی در عراق بسر می برند که طی دو یا سه روز آینده به کشور باز گردانده می شوند.
وی ادامه داد: البته این زائران بر اساس برنامه زمان بندی خود به کشور باز می گردند و تدابیری اندیشیده شده تا این زائران با مشکلی مواجه نشوند.
معاون عتبات عالیات عراق و سوریه سازمان حج تاکید کرد: براساس صحبتهایی که با مسئولان عراقی صورت گرفته قرار شده وضعیت امنیتی داخل عراق به ما اطلاع داده شود و به محض بهبود وضعیت و شرایط اعزام زائران مجددا آغاز خواهد شد.
اکبری درخصوص تاخیر در اعزام حدود 13 هزار زائر به عتبات گفت: براساس ثبت نامهای انجام شده روزانه 2 هزار و 700 زائر ایرانی وارد عراق می شدند که به دلیل شرایط نا امن عراق طی 5 روز گذشته اعزامی صورت نگرفته و زائران در انتظار باز شدن مرز و بهبود وضعیت هستند.

کشته شدن ۴۳ نظامی شيعه طرفدار مقتدا صدر در بغداد




ارتش آمريکا روز يکشنبه اعلام کرد که بر اثر درگيری در بغداد طی روزهای جمعه و شنبه، ۴۳ نظامی شيعه طرفدار مقتدا صدر، روحانی تندرو، کشته شده اند.
يک فرمانده نظامی آمريکا گفت که در روزهای جمعه و شنبه، ۴۳ نفر «تروريست» و «تبهکار جنگجو»، طی درگيری ها کشته شده اند.
اين فرمانده همچنين اعلام کرد که ارتش عراق در بصره، در روز شنبه ۲۲ نفر از جنگجويان طرفدار مقتدا صدر را کشته است.
ارتش آمریکا روز یکشنبه تایید کرد که یگان های ویژه اش در شهر بصره به کمک نیروهای عراقی آمده اند تا در نبرد علیه نیروهای مقتدا صدر، بتوانند کنترل کامل منطقه را به دست بگیرند.
این در حالی است که شمار نیروهای عراقی در بصره، سی هزار نفر است و فرماندهی آنها را ژنرال موهان الفوریجی، قائم مقام ارتش و ژنرال عبدول جلیل خلاف،رئیس کل پلیس به عهده دارند که هر دو در ماه ژوئن برای مبارزه جدی تر با شورشیان به این مقام رسیدند.
در عين حال يکی از فرماندهان نظامی سپاه طرفدار صدر، گفته است که جنگنده ها و هلی کوپترهای ارتش عراق و آمريکا، شنبه شب، ساختمان های مسکونی در شهرک صدر، در شرق بغداد را بمباران کرده اند.
فاتح الشيخ، گفت: «ظاهرا نوری المالکی- نخست وزير عراق- دچار حمله هيستريک شده است.»
در حالی که مقتدی صدر، رهبر سپاه مهدی، گفته است که هدف نهايی نيروهای تحت امر او «آزادی عراق» است، مقامات عراقی برای مهار درگيری با شبه نظاميان شيعه مقرارت منع آمد و شد را در بغداد به مدت نا محدودی تمديد کردند.
فرماندهی ارتش عراق روز شنبه اعلام کرد مقررات محدوديت آمد و شد شبانه که از پنجشنبه شب در بغداد برقرار شده است و قرار بود تا روز يکشنبه ادامه يابد، به طور نامحدود تمديد شده است.در همين حال، مقتدی صدر، روحانی تندروی شيعه عراق، روز شنبه در مصاحبه با شبکه تلويزيونی الجزيره گفت: «تاثيرحضور نيروهای آمريکايی در عراق از حکومت صدام حسين و حزب بعث منفی تر است.»
مقتدی صدر شبه نظاميان و هواداران خود را به مقاومت فرا خواند و گفت هدف نهايی سپاه مهدی، «آزادی عراق از دست اشغالگران است.»
مقتدی صدر گفته است که وی اخيرا به آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، گفته که با اهداف «سياسی و نظامی» دولت ايران در عراق موافق نيست.
این روحانی شیعه از هواداران خود خواسته است تا سلاح های خود را تحويل دولت نداده و تسليم نشوند.
حسن زرگانی، از مقام های دفتر مقتدی صدر، به خبرگزاری رويترز گفت:« مقتدی صدر به پيروان خود گفته است نيروهای سپاه مهدی اسلحه خود را زمانی تحويل خواهند داد که دولت عراق بتواند به اشغال کشور توسط آمريکا پايان دهد».
در همين حال نوری المالکی، نخست وزير عراق، روز شنبه با تشديد حملات خود عليه شبه نظاميان شيعه گفت: «طرفداران مقتدی صدر از القاعده بدترند.»
به گزارش خبرگزاری ها از زمان آغاز درگيری های نيروهای دولتی با شبه نظاميان شيعه طرفدار مقتدی صدر در بصره از روز سه شنبه تاکنون بيش از ۱۸۰ نفر در اين شهر کشته و ۳۵۰ نفر مجروح شده اند.
کشف یک گور دسته جمعی
از سوی دیگر اعلام شد که نيروهای آمريکايی و عراقی در محلی در ۹۰ کيلومتری شمال بغداد، يک گور دسته جمعی با ۱۴ جسد در وضعيتی بسیار بد پيدا کردند.
اين اجساد که روز شنبه در محل اصلی برخورد نيروهای آمريکايی با نيروهای القاعده در استان دياله پيدا شده اند، ظاهرا بين دو تا شش ماه پيش دفن شده اند.
بر روی بدن برخی از اين افراد، آثار شکنجه ديده می شود.
اين اجساد در جايی پيدا شده اند که هفته پيش در نزديکی اش يک گور بزرگ ديگر با ۳۷ جسد پيدا شد.

مخالفان در زیمبابوه مدعی پیروزی در انتخابات شدند



در حالی که شمارش آرای انتخابات روز شنبه رياست جمهوری در زيمبابوه، همچنان ادامه دارد، حزب مخالف رابرت موگابه، رياست جمهوری اين کشور، مدعی پيروزی شده است.
تندايی بيتی، دبير کل «جنبش تغيير برای دمکراسی» که حزب اصلی مخالف رابرت موگابه است، اعلام کرد که در انتخابات پيروز شده است ولی دولت را متهم کرد که «امکان دارد اين پيروزی را از آنها بدزدد.»
مورگان تسوانگيرای، رهبر «جنبش تغيير برای دمکراسی» و سرشناس ترين مخالف رابرت موگابه در انتخابات ریاست جمهوری است.
به گفته اين حزب، سيمبا ماکونی، وزير سابق اقتصاد زيمبابوه و از مخالفان کنونی موگابه نيز که به عنوان کانديدای مستقل در اين انتخابات شرکت کرده، تعداد قابل توجهی از آرا را بدست آورده است.
رابرت موگابه ۸۴ ساله سعی می کند تا برای ششمين بار به عنوان رياست جمهوری زيمبابوه انتخاب شود.
آقای موگابه در ۲۸ سال گذشته، رييس جمهوری زيمبابوه بوده است و اعلام کرده که «بخت خوبی برای برنده شدن دارد.»
پنج ميليون و ۹۰۰ هزار نفر از شهروندان زيمبابوه برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده اند.
روز شنبه همچنین انتخابات مجلس نمايندگان، سنا و شوراهای محلی نيز همزمان با انتخابات رياست جمهوری برگزار شد. گزارش شده که انتخابات زیمبابوه در اکثر نقاط کشور با آرامش برگزار شده است.

به گزارش رویترز، ناظرانی که از سوی «پارلمان پان آفريقا» به زيمبابوه اعزام شده اند، اعلام کردند که تخلفاتی در روند انتخابات مشاهده شده و بيش از هشت هزار نفر از کسانی که برای رای دادن ثبت نام کرده بودند، وجود خارجی ندارند.
تندايی بيتی همچنين در يک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: «ما تمامی سعی خود را می کنيم تا از آرای خود مراقبت کنيم و اعتمادی به کميسيون انتخاباتی زيمبابوه نداريم چرا که مستقل از دولت زيمبابوه نيست. ما در سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۵ اشتباه کرديم و پيروزی خود را اعلام نکرديم.»
دولت زيمبابوه پيشتر به «جنبش تغيير دمکراسی» هشدار داده بود که از اعلام زودهنگام خبر پيروزی در انتخابات اجتناب کند. مقامات زيمبابوه چنين عملی را برابر با «کودتا» دانسته اند.
تورم ۱۰۰ هزار در صدی
اقتصاد زيمبابوه در سال های اخير به شدت با رکورد روبرو بوده و نرخ تورم در این کشور از مرز ۱۰۰ هزار درصد گذشته است.
در سال های اخیر پول زيمبابوه ارزش خود را از دست داده است و راند آفريقای جنوبی و دلار آمريکايی ، در شهرهای این کشور با چند کيسه دلار زيمبابوه مبادله می شود.
رابرت موگابه از سال ۲۰۰۰ تصميم گرفت که زمين هايی را که در اختيار کشاورزان و مالکان سفيد پوست است، توقيف و آن را در اختيار کشاورزان بدون زمين سياه پوست قرار دهد.
اين امر موجب شده که به دليل فقدان امکانات و عدم تجربه کشاورزان سياه پوست، توليد محصولات کشاورزی زيمبابوه به شدت کاهش پيدا کند.
مغازه ها در اکثر نقاط کشور خالی هستند و جنسی برای عرضه ندارند و کشور با کمبود شدید سوخت و مایحتاج اولیه روبرو است.
تمامی کانديداها به جز موگابه در تبليغات انتخاباتی خود متعهد شدند که تورم را مهار کنند و وضعيت اقتصادی را بهبود بخشند. رابرت موگابه قول داده که شرکت ها و بانک های خارجی را نيز تحت اختيار سياه پوستان قرار می دهد.
رابرت موگابه در سال های گذشته از سوی نهادهای بین المللی متهم به نقض حقوق بشر و سرکوب مخالفان سیاسی خود شده است.